Breng je outdoor avontuur naar een hoger level met de Ultimate Nexus Camper. Deze kleine trailer verandert binnen een mum van tijd in een ruime buiten leefruimte met een enorm groot bed. Naast een vet design, beschikt de Nexus ook nog over een aantal indrukwekkende off-road mogelijkheden. Zo bestaat de trailer uit een lichtgewicht aĆ«rodynamische design en heeft het 20-inch banden en 4×4 schokdempers die ervoor zorgen dat off-road wegen geen probleem zijn.

De trailer

Wanneer je de trailer opent wordt het pas echt leuk. Want dan verandert hij in een verassend grote leefruimte die is voorzien van alle voorzieningen. Wanneer de pop-up tent wordt opgeklapt ontstaat er een ruime, goed geventileerde ruimte inclusief een enorm groot bed. Samen met een lounge area met banken en een keuken gedeelte met twee kookpitten, een kleine koelkast en een uitvouwbare eettafel ben je klaar voor een avontuurlijke vakantie.

ultimate-nexus-camper-gewoonvoorhem1 ultimate-nexus-camper-gewoonvoorhem2 ultimate-nexus-camper-gewoonvoorhem3 ultimate-nexus-camper-gewoonvoorhem4 ultimate-nexus-camper-gewoonvoorhem5 ultimate-nexus-camper-gewoonvoorhem6 ultimate-nexus-camper-gewoonvoorhem7