The Living Vehicle is een modern, versleepbaar huis met een eigentijds design en het nodige comfort. De luxe caravan is ontworpen door architect Matthew Hofmann, wiens carrière voornamelijk bestaat uit het ontwerpen van kleine huizen. Wij vinden dit toch wel een van zijn tofste projecten.

Wat betreft de features van de “sleurhut”, kunnen er maar liefst zes mensen in de caravan slapen. Ondanks dat houd je voldoende ruimte over voor allerlei adventure gear, zoals een hengel, BBQ of hakbijl.

Toch is The Living Vehicle niet gemaakt voor enkel vakanties, het is bedoelt om daadwerkelijk in te wonen. Hierdoor is hij van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een airco, prettige douche, kantoorruimte en niet geheel onbelangrijk: WiFi.

Deze caravan kost $150.000 en dat is natuurlijk een hele smak geld. Je kunt ook op Marktplaats zoeken naar een geschikte camper of caravan. Vind je het tof om een bouwproject op de kop te tikken en deze samen met je vrienden te verbouwen voor jullie ultieme roadtrip of gaan jullie voor een rijklare camper. Hoe dan ook ben je met een tweedehands caravan of camper een stuk goedkoper uit.

The Living Vehicle

caravan kamperen gewoonvoorhem 2 caravan kamperen gewoonvoorhem luxe caravan luxe kamperen gewoonvoorhem caravan kamperen gewoonvoorhem 1 luxe caravan kamperen gewoonvoorhem caravan kamperen gewoonvoorhem caravan kamperen gewoonvoorhem 3