Entertainment

Kijkers Australian Open in de ban van deze Italiaanse tennisster

camila giorgi 2

De 31-jarige tennisster Camila Giorgi gooit hoge ogen op de Australian Open. Niet alleen vanwege haar spel, maar ook vanwege haar looks.

Wie is Camila Giorgi?

Camila Giorgi heeft Argentijnse ouders, maar kwam in Macerata, Italië ter wereld. De Italiaanse schone begon op vijfjarige leeftijd al met tennis en sindsdien heeft zij zich langzaam ontpopt tot één van de top 100 speelsters binnen het vrouwentennis. De tennisster, die het best uit de voeten kan op hardcourt, staat per 16 januari 2023 op plek 70 in de wereldranglijst. Op dit moment staat zij haar vrouwtje op de Australian Open: de eerste twee partijen heeft ze met verve gewonnen. De komende tegenstander, Belinda Bencic, wacht op 21 januari. Veel kijkers van de Australian Open duimen voor de Italiaanse om tot de finale door te stoten. Zo kunnen zij namelijk langer van haar tenniskunsten en schoonheid genieten.

View post on Instagram
 

Foto voor foto blaast de Italiaanse tennisster je omver

Hoewel Camila Giorgi tennisster van beroep is, zou zij niet misstaan op de gemiddelde catwalk. De Italiaanse heeft namelijk een figuur waar je ‘u’  tegen zegt. Gelukkig voor ons schuwt de 31-jarige tennisster niet om haar vrouwelijk schoon te etaleren op Instagram. Bekijk hieronder de mooiste foto’s van deze dame:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Meer lezen over knappe tennissters? Check dan eens de Nederlandse tennisster Sem Wensveen.