Call of Duty: Warzone is razend populair onder de Call of Duty-gamers. Het is een Battle Royale waarin 150 man alleen, in duo’s of in teams van 3 of 4 tegen elkaar strijdt. Degene(n) die als laatste overblijven zijn de winnaar. De populaire game-mode lijkt een mobiele versie te krijgen. Goed nieuws dus!

Call of Duty: Warzone Mobile vacature

Call of Duty: Warzone krijgt waarschijnlijk een mobiel versie. Dat halen game-experts uit de weggehaalde of dus reeds ingevulde vacature op de website van Activision, de uitgever van de Call of Duty games. In de vacature stond beschreven dat de sollicitant de essentiĆ«le features van Warzone voor de consoles en pc moet gebruiken en aanpassen voor de beste ‘mobiele versie’. Deze vacature is nu ingevuld en het lijkt er dus op dat iemand ermee aan de slag gaat.

Ook dient de nieuwe medewerker de Warzone-formule verder te verbeteren door specifieke, mobiele aanpassingen voor te stellen en te genereren. Verder gaat hij bepaalde aspecten aanpassen om een zo goed mogelijke mobiele ervaring te ontwikkelen. Als laatste gaat die nieuwe Call of Duty-goeroe fungeren als het contactpunt binnen het team van Warzone-Mobile. Je kan dus stellen dat dit wel degelijk lijkt op een realisatie van een mobiele versie van Call of Duty: Warzone.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty app

Al helemaal wanneer je bedenkt dat Activision al een Call of Duty: Mobile app heeft. De app kwam vorig jaar oktober uit en je kan hierop verschillende multiplayer gamemodes spelen, waaronder een battle-royalemode. Echter is deze niet zo ver ontwikkeld en een stuk simpeler dan Call of Duty: Warzone, de battle royalemode die te spelen is op de nieuwste Call of Duty op consoles en pc.

Of er een mobiele versie van Call of Duty: Warzone gaat komen is nog onbekend. De komst daarvan zal liggen aan de nieuwe medewerker, maar ze zullen er goed aan doen om het wel te gaan toevoegen. Aan de populariteit zal het niet liggen. Call of Duty: Warzone had namelijk in augustus al 75 miljoen spelers. Ongekend populair.