Entertainment

Mara uit ‘Call of Duty’ is gebaseerd op dit knappe Instagram-model

alex zedra call of duty personage

De populariteit van Call of Duty (in al zijn varianten) kent geen grenzen. We kunnen er dan ook oneindig over door blijven praten. Maar vergeet even de actie, spanning en drive om te winnen.  Voor nu gaan we het hebben over een 'Call of Duty'-personage die gebaseerd is op een bijzonder leuke dame genaamd Alex Zedra.

‘Call of Duty’-personage Mara

Voor nu focussen we minder op het spel, maar vooral op één personage. Voor de actieve Call of Duty-gamer is Mara vast geen onbekende. Je kunt al een aantal seizoenen met haar spelen. Wat je waarschijnlijk niet wist is dat het Call of Duty personage-afgeleid is van een echte Call of Duty-gamer, en wat voor één…

View post on Instagram
 

Wie is Alex Zedra?

Het ‘Call of Duty’-personage Mara is geïnspireerd op Call of Duty-gamer Alex Zedra, ze heeft er zelfs model voor gestaan. De knappe Alex Zedra is gamer en model. Met zwart haar en grote tatoeages op haar arm heeft ze een ruige uitstraling, een ideaal model voor een Call of Duty game. Ook zie je haar vaak op de foto staan met wapens en streamt ze vaak terwijl ze Call of Duty: Modern Warfare aan het spelen is. De perfecte vrouw voor elke gamende man. Met haar 1.2 miljoen volgers heeft ze al genoeg mensen die ze dagelijks entertaint met geweldige plaatjes.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram