Entertainment

Zo ziet Amsterdam eruit in Call of Duty: Modern Warfare 2

call of duty amsterdam

Heb jij de beelden al gezien? Er zijn beelden online gekomen van de nieuwe Call of Duty-game Modern Warfare 2. Er is een grote rol weggelegd voor de hoofdstaf van ons land. Amsterdam zit namelijk in de nieuwe Call of Duty.

Ontzettend realistisch

Op 28 oktober wordt Call of Duty Modern Warfare 2 officieel uitgebracht. Onze hoofdstad Amsterdam is helemaal nagemaakt in het vervolg van Call of Duty Modern Warfare. Het is ontzettend realistisch. Als je de beelden voor het eerst ziet, zul je bijna denken dat het echte beelden zijn van een camera. De volledige omgeving bij de Wallen en de Oude Kerk is nagemaakt en bijna niet te onderscheiden van de echte wereld.

Call of Duty midden in Amsterdam

Als je het spel speelt in Amsterdam, kom je midden in een steegje op de Wallen terecht. Dit is in de buurt van de Oudezijds Voorburgwal, één van de toeristische trekpleisters in de hoofdstad. Door de grachten varen rondvaartboten met toeristen en over de bruggen lopen veel toeristen. In Call of Duty is Amsterdam realistisch nagebouwd.

De personen in de game genieten op een terrasje en drinken bier. Er staan veel fietsen in Amsterdam op Call of Duty, hetzelfde geldt voor de vele coffeeshops en smartshops. De afwerking van de game is erg goed. Dit komt door het oog voor details van de makers van Call of Duty. De lantaarnpalen, bestrating en verkeersborden zijn precies hetzelfde als in het echt in Amsterdam.

View post on Instagram
 

Spannende missie

In Amsterdam vindt er een missie plaats. De missie start in het donker, in het Oosterdok voor de Openbare Bibliotheek. Tijdens de missie is in de achtergrond een vaag silhouet van bijvoorbeeld het bekende museum NEMO te zien. Wij hebben groot respect voor de makers van Call of Duty en alle details van Amsterdam die zij hebben kunnen verwerken in de game. Het zorgt voor een heel realistisch spel en waarschijnlijk een grote toestroom aan meer Nederlandse fans.

Watch on YouTube