Gear

Elke douchebeurt wordt een feest met deze handige bierhouder

bierhouder douche 5

Soms heb je onder de douche ook gewoon trek in een biertje. Denk aan de derde helft na een potje voetbal, waar het pils er niet snel genoeg bij gehaald kan worden. Maar voor de liefhebbers van een kouwe kletser onder de douche thuis is er een ideaal item: een bierhouder voor onder de douche.

Deze bierhouder verandert je douche-ervaring

Een biertje onder de douche, in de volksmond ook wel Douche&Pils genoemd, is een delicatesse voor vele liefhebbers. Maar op een gegeven moment wordt de situatie ingewikkeld. Je wilt dan namelijk douchen, dus jezelf wassen, maar óók een biertje drinken. Je hebt maar twee handen, dus dat biertje moet ergens blijven als je gaat inzepen. Als je het op de grond neerzet komt er water of schuim in, en dat willen we natuurlijk niet. Daar is de ideale oplossing voor. Deze geniale bierhouder Maak je vast aan de muur, en kun je op een plek hangen buiten bereik van water of schuim.

Zie hier meer info over de bierhouder

Shower Beer Holder 

Je kunt de bierhouder voor onder de douche hier op Bol.com bestellen, en hij is helemaal niet duur. Daarom is dit het ideale cadeau voor als je bierdrinkende vriend jarig is. Maar ook voor jezelf, als je het gewoon lekker vindt om af en toe stiekem een pilsje naar binnen te werken tijdens het douchen. Maar als je een keertje nuchter blijft onder de douche, is het ook handig om andere dingen in te zetten. Scheermesjes, shampooflessen en andere dingen kun je er ook in kwijt, twee in één dus.