Als ‘échte man’ heb je eigenlijk best een eenvoudig leventje. Alles is gewoon zwart wit en het nemen van beslissingen behoort simpelweg tot de orde van de dag. Natuurlijk allemaal leuk en aardig, dat manzijn, totdat je een cadeau voor Moederdag nodig hebt.

Jawel, de tweede zondag van mei nadert alweer met een bloedgang en dat betekent dat je de 12e ouderwets gezellig ‘thuis’ op de bank zit. Omdat je natuurlijk niet met lege handen aan kunt komen, moeten wij mannen hier elkaar een beetje in helpen. Daarom presenteren we je hier 4 goeie deals bij Mediamarkt waarmee je de meest onweerstaanbare zoon wordt tijdens Moederdag.

Remington Keratin Protect AC8820

Een föhn die het haar verrijkt met keratine en amandelolie? Dat doet jou misschien niet veel, maar iedere moeder die een beetje goed voor de dag wil komen blaas je hiermee omver. Deze 2 stoffen hebben namelijk een positieve werking op het haar, waardoor het zijdezacht, vochtig, pluisvrij en gezond blijft. Geloof ons: hier worden de meeste moeders heel gelukkig van. Pak die 20% korting en wordt de beste zoon ooit!

Cadeau voor Moederdag Remington Föhn

Tefal Easy Fry Precision

Als man gaan we natuurlijk allemaal met de tijd mee, denk maar aan de elektrische auto. Ook op het gebied van voedsel maken we flink stappen, neem bijvoorbeeld de wijze waarop we eten bereiden. Zo is frituurvet de meest ongezonde vetsoort op aarde en daarom heeft de airfryer zijn intrede gemaakt. Waar dit eerst nog slappe en onechte toestanden opleverde, heb je nu 8 automatische programma’s voor friet, karbonade, garnalen, cake, pizza, vis, grillen en braden van wereldklasse. Iets waar het hele gezin profijt van kan hebben, en waar moederlief het als matriarch vast heel warm van krijgt. En dat opnieuw met 10,- euro korting tijdens de Moederdag-deals van Mediamarkt.

Cadeau voor Moederdag Tefal Fryer

ORAL-B Genius 10100S Roségoud Tandenborstel

Hoe ouder we worden, hoe zorgvuldiger we met ons gebit om moeten gaan. Teruggetrokken tandvlees, slijtage en erosie behoren allemaal tot de mogelijke gevaren, en die bestrijd je vandaag de dag het eenvoudigst met een elektrische tandenborstel. Het feit wil alleen dat deze jongens ook niet het eeuwige leven hebben. Daarom vormt de ORAL-B Genius 10100S Roségoud Tandenborstel een prima cadeau voor Moederdag. Met een intelligent poetssysteem en positiedetectie-technologie is ‘ie speciaal ontwikkeld om het tandvlees te beschermen. En met het oog op de lach van je moeder is het nog mooier dat jij er voor slechts 111 euro voor zorgt dat zij 100% meer tandplak verwijdert!

Cadeau voor Moederdag Tandenborstel

Nespresso Essenza Mini Black – Productplus Aerroccino

Vandaag de dag kun je menig volwassene een stukje van de hemel laten proeven met een onberispelijke espresso- en lungo-ervaring. Is jouw moeder ook niet vies van de sensatie die koffie met zich meebrengt, dan laat je haar met een druk van 19 bar in 25 seconden die zwartgoude wolken aantikken! Daar komt bij dat de nieuwste Essenza-serie van Nespresso kleiner is dan ooit. Door zijn kleine statuur, het gebruiksgemak en de gratis Nespresso Aerroccino melkschuimer ter waarde van 70,- euro vormt de Nespresso Essenza Mini Black een heerlijk cadeau voor Moederdag. Vanaf hier laten we de keuze écht aan jou!

Cadeau voor moederdag Essenza mini krups