Wat is nou een betere plek om single ladies te vinden, dan op de bruiloft van een van je beste maten? Eigenlijk is er slechts één regel: zorg ervoor dat je de bruid zelf niet niet ‘fixt’? Verder zijn alle ingrediënten er; een feestelijke gebeurtenis, gratis drank en veel vrouwen. En zeg nu zelf, waarom zou je de nacht alleen willen doorbrengen als er ook talloze mooie bruidsmeisjes zijn? Met onderstaande tips zorgt jij ervoor dat je de mooiste bruidsmeid van de avond om je vinger windt.

1. Speel het spelletje slim

Er is altijd die ene guy op een bruiloft, wiens tong lang uitgerold over de grond ligt. Niet doen, gewoon niet doen. Een leuke vrouw die ook nog eens single is, zit namelijk niet te wachten op een geile beer als deze. Speel het spelletje slim. Doe van tevoren een beetje research op social media. Zoek naar de juiste informatie: waar liggen haar interesses, met wie gaat ze om en heeft ze een kat (is ze single of niet).

2. Zorg dat je outfit on point is

De bruid en de bruidegom zien er vanzelfsprekend goed uit, maar dat zou ook moeten gelden voor alle andere aanwezigen op het feest. Vrouwen doen er vaak uren over om zichzelf (en elkaar) mooi op te doffen, hebben schitterende jurken aan en dagen zichzelf uit door de hele avond op hoge hakken te lopen. Wij mannen hebben het gelukkig wat makkelijker. De bruidegom heeft sowieso al een trouwkostuum laten maken en is uiteindelijk voor dat rebelse witte jasje gegaan. Zorg ervoor dat je de bruidegom niet overklast met een soortgelijk pak, maar spreek gewoon een outfit af met de boys.

trouwpakken

3. Wees goed voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor een bruiloft. Zorg daarom altijd dat je genoeg tissues, pleisters en veiligheidsspelden bij je hebt. Mocht er iets gebeuren dan kan jij jezelf laten uitroepen tot MVP (=Most Valuable Player). Vrouwen kicken op mannen die attent zijn. Als je hiermee je strepen kunt verdienen bij die hete brunette of die blonde meid met sproetjes, waarom niet?

4. Zorg dat je niet te dronken wordt

Op een bruiloft mag er gedronken worden, want het is immers feest. Maar te dronken worden zal nadelig werken op dat ene bruidsmeisje waar je een oogje op hebt. Met je dronken kop breakdancen op de dansvloer ziet er in je hoofd ook altijd een stuk stoerder uit dan dat het in werkelijkheid is. Bedenk dat je geen avondje uit bent met de boys, maar dat er ook andere gasten (familie, vrienden) zijn voor wie dit een memorable avond moet zijn.

5. Vraag haar ten dans

Op een bruiloft is er natuurlijk muziek en er mag uiteraard gedanst worden. Wanneer je jezelf nog redelijk onder controle hebt dan kun je die ene dame ten dans vragen. Dat betekent dat je niet plots tegen haar aan moet rijden, maar eerst op subtiele wijze moet benaderen.

6. Wil je m’n hotelkamer zien?

Als de avond bijna voorbij is, moet je wel je move maken. Indien je bovenstaande punten goed hebt uitgevoerd dan zit het er dik in dat ze je leuk vindt. Tijd om er werk van te maken: vraag of ze mee naar jouw hotelkamer gaat.

7. The morning after

Het volgende is uitermate belangrijk. Als jullie naar jouw huis zijn gegaan en het is ook nog gelukt om de nacht leuk door te brengen, dan is het geen probleem om samen rustig op te staan en te ontbijten. Maar verblijven jullie met z’n allen in een hotel, zorg er dan voor dat je haar voordat iedereen wakker is naar haar eigen kamer brengt. Doe je dit niet dan loop je de kans betrapt te worden, omdat je ’s ochtends tegelijk dezelfde kamer uitkomt. Waar je helemaal niet op zit te wachten is dat de kersverse vrouw van je beste maat je een preek gaat geven omdat je het bed hebt gedeeld met een van haar bruidsmeisjes.

Met een beetje humor, de juiste looks en matig drankgebruik zou jij erin moeten slagen om dat ene bruidsmeisje te versieren.