Bridget Maasland, de vrouw die de laatste maanden meer in het nieuws is dan de meeste bn’ers bij elkaar. Na de pijnlijke relatiebreuk met André Hazes lijkt de 45 jarige Bridget er weer helemaal bovenop te zijn. Als we Instagram mogen geloven.

Bridget Maasland en André Hazes

Hoe weinig het je ook interesseert, het kán je simpelweg niet zijn ontgaan dat er in de polder-celeb wereld één van de meest dramatische relaties van het jaar ontstond én in elkaar klapte in geringe tijd. Bridget Maasland en André Hazes (die zijn Monique kort daarvoor verlaten had) leken de meest verliefde tieners op de wereld en de media dook er (bijna beschamend) dicht bovenop.

We kennen het riedeltje allemaal, André kreeg spijt, ging terug naar Monique en liet Bridget in de kou. Inmiddels lijktVerder de blonde presentatrice er weer helemaal bovenop te zijn. Althans, als we haar Instagram mogen geloven.

De carrière van Bridget Maasland

Echt bekend werd Bridget vanaf het moment dat ze begon bij TMF als vj en presentatrice. Hierna sloot ze zich aan bij BNN, waar ze talloze programma’s achter haar naam kon zetten. Via Talpa kwam ze uit bij RTL waar we haar kennen van RTL Boulevard en de Zwakste Schakel.

Voor ons mannen was er wellicht een ander hoogtepunt van de carrière van Bridget Maasland, namelijk haar publicatie in de Playboy in 2006.

Instagram van Bridget Maasland

Inmiddels is de media-aandacht weer verschoven en kan ook Bridget Maasland na haar kortstondige relatie weer verder met haar eigen leven. En dat gaat haar prima af. De 45 jarige blondine weet nog steeds maar al te goed hoe ze haar beste kanten op de foto krijgt, wij hebben er een paar voor je op een rij gezet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

View this post on Instagram

Je kan het ook allemaal lekker niet doen!☀️☀️☀️

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

View this post on Instagram

Ik ben het besef van dagen volledig kwijt. 🤪🤪🤪

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

View this post on Instagram

Finally weekend! ❤️❤️❤️

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

Ook Sylvie Meis laat even zien dat leeftijd er niet toe doet als het schoonheid betreft met deze afgetrainde foto’s.