Walter White, Jesse Pinkman, Hank, de oh zo vervelende Skylar en natuurlijk de eindbaas Gustavo Fring. Vijf namen die voor eeuwig in ons geheugen zijn gegraveerd. We hebben het natuurlijk over de retegoede serie Breaking Bad. Vince Gilligan verdient wederom één dikke pluim, want hij is bezig met een twee uur durende film.

Breaking Bad

Het blijft nog wel spannend wat Gilligan in petto voor ons heeft. Het is namelijk nog vrij onduidelijk of het gaat om een prequel, een vervolg of een verhaal dat zich afspeelt binnen deze retegoede serie. Gilligan is allesbehalve bang. Hij zal zelf het script schrijven en de film zelf produceren en regisseren. What a guy! De producers van de spin-off serie Better Call Saul zullen ook meewerken aan deze film. Het kan haast niet anders dat dit een verdomd goede film wordt.

De twee uur durende film zal onder de naam van Greenbriar op het grote doek of tv verschijnen. Greenbriar zal gaan over de ontsnapping van een ontvoerde man, maar wie die ontvoerde man dan zou zijn of wie de ontvoerder(s) is/zijn blijft nog een raadsel. Toch hopen we stiekem dat het om een vervolg zal gaan met de helden Walter White en Jesse Pinkman, zodat we ze nog eenmaal in actie mee mogen maken.

Check hier nog even de dikste scènes uit Breaking Bad: