Entertainment

Om deze reden moet jij brandweerman in Slowakije worden

Brandweer Slowakije

Werken bij de brandweer is al een mooie baan, maar wat als wij je vertellen dat in Slowakije niet alleen het werk uitdagend is, maar ook een opvallend charmante brandweervrouw deel uitmaakt van het team? Ontdek waarom het brandweerteam in Slowakije niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk de moeite waard is, zeker met de collega's.

Dit is waarom je brandweerman in Slowakije moet worden

We kennen ze allemaal wel onze helden, de brandweermannen. Maar zou jij ook ooit die brandweerhelm willen dragen en de held willen uithangen. Maar het is niet zomaar een job. Het is een levensstijl. Brandweerlieden staan niet alleen in de frontlinie bij brandbestrijding, maar ze zijn ook de eersten die reageren op noodsituaties. Het is een mix van adrenaline, teamwork en de voldoening van het redden van levens. Dat vereist training, moed en een flinke dosis fysieke kracht. Maar als je voor de uitdaging gaat, kan je carrière letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam staan. Maar wij hebben nog een leuke reden om bij de brandweer te gaan werken.

Brandweerman worden in Slowakije is een must

Nog een leuk puntje om bij de brandweer te gaan werken, of tenminste in het buitenland. Als je al zat te overwegen om in Slowakije aan de slag te gaan, weten wij nog een extra reden om jou over te halen. Om dit visum aan te vragen, moet je eerst een werkaanbod hebben van een Slowaakse werkgever hebben. De werkgever moet een aanvraagformulier invullen en bewijs leveren van de beschikbare functie. Daarnaast is het noodzakelijk dat de werkgever verklaart dat hij voor de benodigde voorzieningen zal zorgen, waaronder huisvesting, verzekering en een salaris dat voldoet aan het minimumloon in Slowakije. Kortom, het is geen eenvoudige klus om je daar te vestigen als brandweerman, maar er zijn zeker redenen om het te overwegen. Denk aan geweldige collega’s, dat is alvast een goede reden. In Slowakije is er namelijk een filmpje rond gegaan van een vrouwelijke collega van de brandweer die er zeker niet verkeerd uitziet. Op het filmpje zie je hoe ze aan het dansen is in haar bikini op de brandweerwagen. Dit zou zeker je werkdagen een stukje interessanter maken.