Cars & Bikes

Nieuwe gecustomiseerde Brabus G 800 van Supercar Blondie overtreft al je verwachtingen

Supercar Blondie

Deze blondine is een unieke verschijning in de wondere wereld van de supercars. Dit keer voegt de Supercar Blondie een nieuwe custom Brabus G 800 toe aan haar autocollectie.

Supercar Blondie

Supercar Blondie (Alex Hirschi is haar echte naam) is een social influencer maar bovenal autoliefhebber in hart en nieren. De presentatrice en vlogger heeft het voor elkaar gekregen om toegang te krijgen tot de exclusiefste auto’s over heel de wereld. De blondine heeft een bereik waar weinig tegen op kunnen. Inmiddels heeft ze maar liefst 7,5 miljoen volgers op haar YouTube-kanaal en bijna tien miljoen volgers op haar Instagram. Ze reist de hele wereld over om in de meest bijzondere auto’s een ritje te maken en doet daar uitgebreid verslag van. Nu kan je met de naam ‘Supercar Blondie’ met je eigen auto’s niet achterblijven. Daarom showde ze onlangs vol trots haar nieuwe Brabus G 800 met een vrij uniek interieur.

View post on Instagram
 

Specificaties Brabus G 800 van Supercar Blondie

Brabus levert al jaren op maat gemaakte supercars van topkwaliteit. Je hebt waarschijnlijk al veel beroemdheden hun unieke versies van de beruchte bolides zien bestellen. Zo ook dus voor de Super Blondie. Deze Brabus G 800 is de versterkte versie Mercedes G63. Onder de motorkap ligt een brute V8-motor en voorzien van grotere turbo’s en andere versterkte onderdelen waardoor het vermogen van de G-Klasse stijgt naar 800 pk en maar liefst 1000 Nm koppel! Bij deze hoeveelheid vermogen heb je ontzettend veel verwachtingen van de prestaties. Toch doet de G-Klasse er alsnog 4,1 seconden over om van 0 naar 100 km/u te accelereren en kan de Supercar Blondie maximaal 240 km/u rijden.

View post on Instagram
 

Blauw tintje voor brute bolide

Aan de buitenkant is er gekozen voor een donkergrijze kleur met subtiele blauwe accenten. Het hoogtepunt van de op maat gemaakte G-Wagen is het speciale interieur dat is uitgevoerd in Tiffany-blauw. In tegenstelling tot andere felle kleuren ziet de lichtblauwe tint er echt aantrekkelijk uit. Ook rijdt de SUV rijdt ook op speciale 23-inch monoblock-wielen die geïnspireerd lijken op die van Maybach-modellen. Hoeveel deze blondine er precies voor heeft betaald is niet bekend, maar dit zullen zeker wel een aantal nullen zijn geweest. Kort samengevat is dit gewoon een heel brute bak met een blauw tintje.

Watch on YouTube