Lego-liefhebbers opgelet! Voor het eerst kan je een Ferrari auto maken uit LEGO-blokjes. Met de nieuwe LEGO-Technic bouwset bouw jij je gewilde Ferrari. De LEGO-Technic Ferrari 488 GTE set is nu te koop.

Een Ferrari van LEGO

Er zijn al veel verschillende auto’s die je met behulp van LEGO-blokjes in elkaar kunt zetten. Helaas zat daar nooit een Ferrari bij. Daar is nu dus verandering in gekomen. Goed nieuws voor de blokjesfabrikant, misschien kunnen ze nu meer auto’s van Ferrari nabootsen.

Lego Ferrari 488 GTE

De Ferrari 488 GTE bestaat uit 1677 blokjes

Volgens het bedrijf moet je minimaal 18 jaar zijn om de auto in elkaar te zetten. De Ferrari 488 GTE bestaat uit maar liefst 1677 steentjes. Het is een best complexe bouwset. Zo moet je rekening houden met de bewegende delen van de auto. Bij de LEGO Ferrari beweegt bijvoorbeeld de ophanging en zuigers van de V8-motor.

Te koop in januari

Helaas wordt dit niet het ideale kerstcadeau. De Ferrari van LEGO komt pas in januari op de markt. Precies na de feestdagen. Er hangt ook een pittig prijskaartje aan de nieuwe wagen. de bouwset gaat maar liefst €179.99,- kosten. Dit wordt dus een echte must-have voor de Ferrari-fan. Ga jij de LEGO Ferrari 488 GTE in huis halen?