Met meer dan 22.200.000 volgers op Instagram en een legio aan covers op ’s werelds toonaangevende magazines spreken de statistieken voor zich; Emily Ratajkowski is een van de mooiste vrouwen die de mensheid ooit gekend heeft. Wat ons naar haar zeggen brengt bij de borsten van Emily Ratajkowski.

Borsten van Emily Ratajkowski

Het beroemde Amerikaanse fotomodel/actrice heeft uitgesproken dat haar borsten gewoonweg spectaculair zijn: “Boobs zijn grappig. Ze doen soms pijn, en soms geven ze mij het meeste kracht. Ze zijn de sleutel tot mijn seksualiteit.”

Borsten zijn leuk

De 26-jarige schoonheid werd eerder in sommige bladen zelfs aangehaald als de Mozart of breasts! Uiteraard voelt het voor haarzelf dan ook fantastisch lekker om zo goed bedeeld te zijn, blijkt uit deze diepzinnige quote: “Ik hou van mijn borsten, ik hou van de borsten van andere mensen, borsten zijn best wel leuk.” En inderdaad zeg:

Feminisme

Waar sommigen zeggen dat de schaamteloosheid van het tentoonstellen van het lichaam een ​​andere manier is waarop vrouwen worden geobjectiveerd, is Ratajkowski van mening dat de vrijheid om precies te doen wat ze leuk vindt precies is ‘waar het feminisme om draait’:

“We grow up in this patriarchal, misogynistic culture, and women fantasize about watching themselves through a male gaze. But if a woman decided that she likes herself in a gaze, and it makes her happy, should she feel the burden of where that comes from? I don’t know the answer. That’s now what feminism is about. It’s freedom of choice. Do what you feel like!”

Daar heeft ze wel een punt of twee, toch?