Dat E-bikes er in alle soorten en maten komen hoeven we je al lang niet meer te vertellen. Van stoere stadsmodellen, tot aan opvouwbare varianten: je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Helaas zijn de meeste van deze fietsen alles behalve goedkoop. Gelukkig hebben we daar Bol.com die ons wederom weet te verrassen met een e-bike voor een heel lief prijsje.

Bol.com E-bike

Het stoffige imago van de E-bike lijkt definitief te zijn verdwenen. Niet langer fietst alleen tante Anniek met d’r fietstassen op een elektrisch aangedreven fiets, ook (en misschien juist) jongeren zien de voordelen van een e-bike steeds meer in en stappen massaal over. Nadeel is alleen dat de bikes duur zijn, heel duur. Tenzij je shopt bij Bol, daar hebben ze wederom een leuk exemplaar voor je staan, voor een heel vriendelijke prijs.

e-bike

De Adore City E-bike 28 Versailles

Nee, het is niet het allertofste design dat je ooit zult gaan zien, maar, het is een uitstekende e-bike voor een nog betere prijs. Voor 893,56 euro is de Adore fiets van jou. Het voordeel van de E-bike is dat het hier gaat om een stadsfiets, in tegenstelling tot de vorige e-bike van bol.com, die meer op mountainbiken gericht was. Als de lithium-batterij van de Adore volledig is opgeladen gaat hij ongeveer 80 kilometer mee. Voor het volledig opladen van de accu kun je ongeveer zes uur rekenen.

Er zijn drie verschillende niveaus aan trapondersteuning. Je bedient ze gemakkelijk met het kleine display aan je stuur. Mocht je tijdens het fietsen even geen ondersteuning nodig hebben, of je batterij willen sparen, dan zet je het gemakkelijk uit. Dankzij de keuze voor aluminium is de fiets heerlijk licht en zal je ook zonder trapondersteuning meer dan prima vooruit komen.

9200000117917090 9200000117917090_7 9200000117917090_2

De e-bike van bol.com is voorzien van 7 Shimano-versnellingen en V-brakes aan zowel de voor- als achterzijde. Ben jeĀ  op zoek naar iets meer informatie over deze e-bike, dan kun je hier terecht. Ben je al verkocht en wil je hem aanschaffen, dan is dat via hier zo gedaan. Mooiste van alles: de fiets wordt geleverd en is dan al voor 98% gemonteerd. Ofwel: je kunt praktisch meteen opstappen en gaan fietsen.