Entertainment

Bol verkoopt nu een superhandig 14-in-1 push-up board (€ 16,95)

Met het lekkere weer in aantocht én met de zomer voor de deur zijn we weer massaal op zoek naar de snelste manieren om fit te worden. Bol.com verkoopt nu een wel heel handig apparaat dat hier zeker bij gaat helpen: een 14-in-1 push-up board. Geen vervanging van een gymsessie, maar wel een mooi extraatje.

Bol verkoopt nu een superhandig 14-in-1 push-up board

Het push-up board van Bol is volgens de advertentie een multifunctioneel push-up trainingssysteem, welke je gehele bovenlichaam versterkt en vormgeeft. Het board richt zin dan ook vooral op de spieren in de borst, de schouders, de rug en de triceps. Het is ontworpen voor alle fitnessniveaus, en dus ook voor beginners, en het maximaliseert én verbetert de algehele kracht in het bovenlichaam. Zeker na een gymsessie is dit dus een heel fijn apparaat om eventueel thuis mee af te sluiten.

 

Dankzij de verschillende handgrepen en kleurcodes kun je jezelf maximaal uitdagen, door zoals gezegd alle spieren in je bovenlichaam onder handen te nemen, van je borst, tot ook je armen en rug. Verder is het board gemaakt van kunststof en beschikt over anti-slip pads, waardoor je tijdens het trainen niet kunt wegglijden. Met dit board kun je jouw fitnessroutine op heel eenvoudige wijze naar een hoger niveau tillen.

14 verschillende combinaties

De “14-in-1” verwijst naar het feit dat er met dit board 14 verschillende combinaties mogelijk zijn. Hiermee kun je tot in den treure variëren en jezelf eindeloos blijven uitdagen, zelfs als je een geoefend sporter bent. Een ander bijkomend voordeel is dat je het board, door zijn formaat en relatief lage gewicht, gemakkelijk mee kunt nemen. Je kunt dus zelfs bijvoorbeeld op vakantie helemaal in shape blijven!

Het board kost bij Bol slechts € 16,95. Voor dat bedrag verleg je gegarandeerd je grenzen wat betreft het sporten. Bestellen kan via deze link.