De Playstation 5 komt bijna uit. Wil jij nou je Playstation 4 collectie nog aanvullen met een topgame? Dan moet je deze week nog bij Bol.com zijn. Tijdens de 10-daagse deals vindt je dikke kortingen op games.

Kortingen op games

Topspellen om je collectie uit te breiden nu met 15, 20 of 30 procent korting, deze games móét je gewoon in huis hebben voor deze prijs.

Formule 1 2020

De nieuwste Formule 1 game is Formule 1 2020. In dit spel kan je je eigen team oprichten en rijders selecteren die erin gaan racen. Ook kun je over het vernieuwde circuit van Zandvoort rijden, dit is de eerste keer dat de Nederlandse GP in een formule 1 spel zit. Door de korting op games is dit spel van €69.99,- naar €44.95,- gedaald. Grijp je kans en koop het nu.

GTA V

Een all-time klassieker is GTA V. De opvolger van GTA San Andreas en GTA IV heeft alle verwachtingen verbroken. Dit spel hoort al jarenlang bij de meest gespeelde spellen op het moment. Laten we eerlijk zijn, wie heeft dit spel nog nooit gespeeld? Juist, niemand. Met 37% korting op de game is hij nu verkrijgbaar voor maar €18.99,-. Voor die prijs laat je hem toch niet liggen?

kortingen op games

Read Dead Redemption 2

Read Dead Redemption 2 is gemaakt door dezelfde ontwikkelaars als die van GTA V. Het spel is misschien iets minder populair, maar dat betekent niet dat het niet een heel goed spel is. Het spel speelt zich af in 1899, de tijd wanneer het Wilde Westen op zijn einde loopt. Wetshandhavers hebben het gemunt op de bendes. Wie zich niet wil overgeven, wordt genadeloos afgemaakt. Dit verslavende en indrukwekkende spel kost nu maar  €24.99,-

Ghost of Tsushima

Voor de actieliefhebber is dit de game die je in huis moet hebben. In dit spel wordt je een echte Samoerai om je vijanden uit te schakelen. Met maar liefst 20 euro korting is deze game nu te kopen voor €49.99,-