Bol.com weet ons na de aanbieding van deze vette e-bike wederom te verrassen. Heerlijk getimed, zo vlak voor de feestdagen, geven ze alleen vandaag dikke kortingen op de topgames van 2019. Heb jij het kopen van cadeautjes weer te lang uitgesteld, of vind je gewoon dat je het zelf wel verdient? Kijk dan snel tussen deze top aanbiedingen.

Aanbiedingen Bol.com

De internetgigant Bol.com komt met verschillende aanbiedingen, ieder aantrekkelijk op zijn eigen manier. Overeenkomstige factor? Dikke games voor een prikkie. En als we je daar niet blij mee maken dan weten we het ook niet meer.

Call of Duty: Modern Warfare

De prijs voor beste game van 2019 ging aan de neus van de COD-ontwikkelaars voorbij, maar aan lovende kritieken geen gebrek. De populaire game bewijst met de hyper-realistische beelden dat ze nog lang niet uitgespeeld zijn. Bol.com knipt in aanloop naar de feestdagen maar liefst 40% van de prijs af, waardoor het spel ineens bijzonder betaalbaar is voor het plezier dat je er aan beleeft.

Red Dead Redemption 2

Nog zo’n topgame in het sales-vak. Red Dead Redemption 2 is een game boordevol cowboy-actie. In een adembenemend mooie spelwereld ga jij op avontuur. De game heeft een filmisch karakter dat op uiterst goede wijze vorm heeft gekregen. De realistische beelden, het spannende verhaal en de vrijheid voor het zoeken van je eigen avonturen maakt RDR 2 een absolute favoriet van veel gamers onder ons. Bol.com realiseert dat ook, en trakteer met maar liefst 65% korting!

Borderlands 3

Het Borderlands 3 verhaal speelt zich af na de dood van Handsome Jack en de val van Hyperion. De tweeling Troy en Tyreen Calypso vormen samen een cult genaamd Children of the Vault en proberen belangrijke kluizen in bezit te krijgen. Aan jou de taak om de dodelijke tweeling te stoppen. Bol.com verkoopt deze game vandaag met een korting van 65%.

Mocht jouw favoriete game er niet tussen zitten, niet getreurd. Bol.com heeft er nog veel meer in de uitverkoop staan. Kijk hier of jouwe er tussen staat!