Het lijkt erop dat het personeelsuitje van BMW dit jaar in IJsland of Scandinavië heeft plaatsgevonden. Voor hun laatste project heeft men namelijk de inspiratie uit het noorderlicht gehaald. Je weet wel, die prachtige groen-blauwe lucht, die je vanuit bepaalde plekken in de wereld kunt zien. Dit zien we duidelijk terugkomen in het opvallende exterieur van deze de M8 Gran Coupé.

No matter the angle you view this concept from, you’re greeted by a spectacular, colorful display.

In de verlengde voorkant is plaats gemaakt voor gele koplampen, die de kleuren van de M8 goed accentueren. De achterkant is overigens verkort, wat deze BMW een echte blikvanger maakt.

Onder de motorkap vinden we een twin-turbo V8 motor terug die goed is voor 650 pk. Indien je hem goed op zijn staart trapt zul je enkel een wazige blur van het aurora effect terug zien op de weg. We zullen echter nog een tijd geduld moeten hebben voor de definitieve versie van deze geweldige auto, die pas in de zomer van 2019 verkrijgbaar zal zijn in de showroom.

BMW-M8-Gran-Coupe-noorderlicht BMW-M8-Gran-Coupe-noorderlicht 2 BMW-M8-Gran-Coupe-noorderlicht 3 BMW-M8-Gran-Coupe-noorderlicht 6 BMW-M8-Gran-Coupe-noorderlicht 4 BMW-M8-Gran-Coupe-noorderlicht 1