Cars & Bikes

Deze wagen is volgens gerenommeerd magazine ‘sportauto van het jaar’

BMW M4 Competition van AC Schnitzer

De BMW M4 Competition van AC Schnitzer is uitgeroepen tot de sportauto van het jaar door het gerenommeerde Duitse vakblad Auto Motor und Sport. Dit is een grote prestatie voor BMW, aangezien de M4 Competition al een zeer indrukwekkende sportwagen is in zijn standaardversie. Maar AC Schnitzer heeft hier nog een schepje bovenop gedaan, met een opgevoerde versie die de testers compleet heeft verrast.

BMW M4 Competition van AC Schnitzer is geen standaardversie

De BMW AC Schnitzer M4 Competition is uitgerust met een krachtige 3.0 liter 6-cilinder motor die 100 pk meer levert dan de standaard M4 Competition. Dit resulteert in een indrukwekkende prestatie van 603 pk en 750 Nm koppel. Hierdoor versnelt de auto in slechts 3,5 seconden van 0 tot 100 kilometer per uur. Het scheurmonster kan een topsnelheid halen van 300 kilometer per uur. Het is dus absoluut geen standaard BMW M4 Competition versie.

Comfortabel

De BMW AC Schnitzer M4 Competition is niet alleen snel, het is ook een genot om mee te rijden. De testers prezen het dynamische onderstel en de verbeterde wegligging. Het onderstel is afgesteld voor sportieve rijeigenschappen. Hierdoor heeft de auto een scherpere en preciezere wegligging dan de standaard M4 Competition. Dit maakt het een echte rijdersauto, die het meest geschikt is voor de ervaren bestuurder.

Opvallend uiterlijk

Het uiterlijk van de BMW AC Schnitzer M4 Competition is ook opvallend. De bolide heeft een agressievere look dan de standaardversie, met bredere wielkasten, een sportieve uitlaat, en optionele aerodynamische onderdelen. Het interieur is ook aangepast aan de sportieve rijeigenschappen, met sportstoelen, M-spec stuurwiel en een optionele digitale instrumentenpaneel.

De BMW M4 Competition van AC Schnitzer is een indrukwekkende sportwagen. De mooie Duitse auto is uitgeroepen tot de sportauto van het jaar door een gerenommeerd Duitse vakblad. Met zijn krachtige motor, dynamische onderstel en verbeterde wegligging, is het een echte rijdersauto voor de ervaren bestuurder. Bovendien heeft het ook een opvallende uitstraling en luxueus interieur. Zou jij deze auto ook willen hebben? Dan moet je waarschijnlijk wel nog wat extra vermogen op gaan bouwen. Maar vergeet niet: waar een wil is, is een weg.

 Bron: Autoblog.