BMW staat bekend om zijn spoilers, we hebben het dan over dat ding dat veelal bovenop de bumper te vinden is. Maar het Duitse automerk is ook goed in andere spoilers. Zo hebben ze ons iets verklapt over hun nieuwste serie, de nieuwe BMW 8-serie Gran Coupé welteverstaan. Een donker zij-profiel is alles dat we te zien krijgen. Al hoor je ons niet klagen hoor.

Nieuwe BMW 8 serie

De nieuwe BMW 8 serie is al uitgekomen, al bestaat hij tot nu enkel nog maar uit de gewone coupé en een convertible. Nu komt daar verandering in met de nieuwe BMW 8-serie Gran Coupé. Dit zou moeten betekenen dat de 8 serie van BMW compleet is als deze auto het licht ziet. Tja, over de tease zelf kunnen we niet zo heel veel vertellen, maar het is natuurlijk sowieso al heerlijk om een gedeelte van deze bolide te mogen aanschouwen.

BMW 8 serie Gran Coupé

Het autobedrijf laat ons niet al te lang in spanning wachten. De definitieve onthulling van de auto vind namelijk plaats op 25 juni in München op het zogeheten #NextGen-evenement. Het is in de lijn der verwachting dat deze Gran Coupé zal beschikken over 320 pk en 680 newtonmeter koppel. Ook zal er een sterkere variant te bestellen zijn, die zal waarschijnlijk 530 pk en 750 newtonmeter koppel hebben. Waarschijnlijk komt BMW ook met een M8 model, maar daar moeten we nog even op wachten.