Michael van Gerwen wie kent de beste man inmiddels niet? Hij heeft zo’n beetje alles gewonnen wat er te winnen valt met darten en daar heeft ie flink wat geld mee binnen weten te harken. Geld moet natuurlijk rollen, dus hoe kan je dat dan beter laten gebeuren met een nieuwe bolide. En niet zomaar eentje, want Mighty Mike heeft zojuist een hele dikke nieuwe BMW 750 op de kop getikt.

BMW 750 van Michael van Gerwen

Je zou het haast niet geloven, maar darten is een zeer lucratieve sport. Zo heeft Michael – die momenteel al drievoudig wereldkampioen is – met zijn laatste kampioenschap een flinke som van 580.000 euro weten binnen te slepen. Een bizar groot bedrag, maar als we al zijn prijzen bij elkaar gaan optellen dan komen zijn inkomsten op een nog bizarder bedrag… Dat bedrag komt namelijk uit op een som van ruim 8 miljoen euro. En dat allemaal dankzij de kunst van het gooien met pijlen, bizar!

BMW 750 van michael van Gerwen

Maar goed van al dat moois moet je jezelf natuurlijk ook zo nu en dan trakteren en dat doet de 30-jarige darter hoor!┬áDe BMW 750 van Michael van Gerwen is namelijk van een ongekend kaliber. De BMW 750 ziet er bij voorbaat al dik uit, maar Mikey doet er nog even een stapje bovenop. Hij heeft de bolide namelijk in het matzwart en na het zien van de foto’s begonnen we spontaan te kwijlen.

BMW 750 van michael van Gerwen

De volledige naam van de wagen is de BMW 750Ld xDrive en dat klinkt toch net alsof die auto rechtstreeks uit een film komt?! Prestaties uit een film heeft hij zeker, want met 450 pk en 760 Nm koppel tikt de bolide de 100 km/h al binnen 4,7 seconden aan. Deze BMW is wel begrensd op 250 km/u, maar dat zal de pret zeker niet bederven. Van Gerwen heeft deze auto voor een bedrag van 84.950 euro op de kop getikt.

Fotografie: TopGear