Rond acteur Sacha Baron Cohen, bekend van zijn alter ego ‘Borat’ blijft het relatief stil, maar dat geldt niet voor zijn ‘dochter’. We bedoelen dan niet zijn eigen bloedeigen dochter, maar de actrice die de rol van dochter in Borat: Subsequent Moviefilm speelt.

Opvallend in die film was vooral de scene waarin de dochter van Borat wordt geconfronteerd met niemand dan Gulliani, de advocaat van Donald Trump. Inmiddels werkt Maria Bakalovao aan haar carrière en dat gaat haar goed af.

 

De dochter van Borat

De tijd dat Maria Bakalovao de 15-jarige dochter van Borat kan spelen ligt achter ons, maar dat is zeker niet nadelig. Inmiddels hebben we het over een onvoorstelbaar mooie dame met Bulgaarse roots die hard bezig is om naam te maken in Hollywood. Na een aantal jaren allerlei bijrollen te hebben gespeeld, heeft ze met haar rol in Borat’s film de langverwachte doorbraak gerealiseerd. De geflipte dochter van weleer is echter anno 2021 een echte ster aan het worden en zeker niet onterecht.

Kleine meisjes worden groot

Dat juist de film Borat: Subsequent Moviefilm voor een doorbraak heeft gezorgd is niet zo heel vreemd. De oplettende kijker ziet haar juist in de film groeien van onschuldig jong meisje tot een prachtige volwassen vrouw die weet wat ze wil. We zullen niet zeggen dat Maria eigenhandig de film tot een succes heeft gemaakt, maar in het weekend na de release had ze er opeens een aardige hoeveelheid volgers bij op haar social media. Dat blijkt geen momentopname te zijn, inmiddels staat de teller op dik 400.000 volgers op Instagram. Het is nu dus enkel wachten op een Nederlandse actrice die haar dat na gaat doen.