Je gaat op reis en je neemt mee… een lekker, fris en uitermate dorstlessend koud blikje bier. Supergoed idee natuurlijk om het gele goud mee te nemen op reis. Maar wij weten als geen ander dat je deze natuurlijk niet zomaar het vliegtuig in krijgt. Deze baas probeerde het daarom op een andere manier, nadat er werd gezegd dat de man geen blikje bier mee mocht nemen in het vliegtuig besloot hij om het blikje in te checken als bagage. What a guy!

Het verhaal in het kort

De man in kwestie heet Dean. Hij was onderweg naar de Australische stad Perth. Zijn compagnon tijdens deze reis? Een ijskoud blik pils! Echter werd hem tijdens het boarden de toegang tot het vliegtuig ontzegd. Dit kwam natuurlijk door het blikje bier dat hij mee wou nemen. Je bier achterlaten is natuurlijk nooit een keuze en daarom stellen we de actie van Dean om zijn bier in te checken zeer op prijs.  Hij had het plannetje al eens lacherig met zijn vriend die op het desbetreffende vliegtuig werkt gepland, maar wat er daarna gebeurde zag niemand aankomen.

blikje bier Gewoonvoorhem

Eenmaal geland werd het tijd voor de hereniging tussen Dean en zijn blik pils. Hij zag het natuurlijk nooit gebeuren dat het blikje bier door de douane en uit bagageruim zou worden geleegd, maar niks is minder waar! De seconde dat hij naar zijn betreffende bagagepunt liep zag hij het direct. Een glimp van het rode blikje. Het blikje was als enige over de bagageband rondjes aan het maken, ver voordat de andere bagage uit het ruim was geladen. En zo werd Dean weer herenigd met zijn blik. Wat kan de wereld toch een mooie plek zijn.

blikje bier Gewoonvoorhem

 

Het is natuurlijk niet de bedoeling om je eigen bier mee te nemen naar het vliegtuig. Ook is het doorgaans niet de bedoeling dat je je koude blikje bier meeneemt in de douche. Al denkt dit bedrijf dat bier maakt daar heel anders over. Is bier in de douche niet helemaal je ding? Gelukkig dat je ook van bier kan genieten in deze jacuzzi vol bier.

Bron: 9Gag

Fotografie: 9Gag