Tja, vroeger was nu eenmaal alles beter en dat is waarom we het continue opnieuw proberen uit te vinden. Zo doen artiesten, game- en filmmakers of kledingmerken dit, en zo dus ook Björn Borg! Mannen uit de 80’s kunnen het beamen; in die tijd liep iedereen er gewoon losjes bij en daarom is Vintage vandaag het nieuwe cool. Het was de tijd van trainingspakken en sportswear, een tijd die zijn identiteit onder andere dankt aan de legendarische modeontwerper Rodher Heinz! Een tijd waar Bjorn Borg nu een eerbetoon brengt met The Archive Collection:

Björn Borg The Archive Collection

De ontwerpers bij Björn Borg zijn even in de historische archieven gedoken en werden geïnspireerd door een van de laatste hoofdontwerpen van Rodher Heinz, de meest legendarische modeontwerper van Björn Borg uit de jaren 80. Zodoende werd de eigentijdse sportkledingcollectie ‘The Archive Collection’ gecreëerd die deze nalatenschap eert. Kijk maar eens of jij je kunt vinden het kleurenpallet, dan hebben we het later wel over de maat of je maten:

Björn Borg The Archive Collection Björn Borg The Archive Collection 1 Björn Borg The Archive Collection 2

Keuzes te over in de kleuren Groen, Navy, Wit en Zwart: mocht dit je nou aanstaan, en zou je het ook eens aan willen trekken, neem dan een kijkje naar de volledige collectie in de webshop van Björn Borg!