Björn Borg

Björn Borg is een legende in de sportwereld. Of je hem nou kent van zijn tenniscarrière rond de jaren ’80, of toch van zijn kledinglijn met onder andere de onderbroeken die erg in de smaak vallen. Björn wist in zijn tijd 64 titels binnen te slepen, waarvan 11 Grandslam-titels. Kort samengevat voor de mensen die niet helemaal thuis zijn in de tenniswereld: een bizarre prestatie.

Joris van Velzen X Björn Borg

Joris van Velzen is oprichter van MAN MAN en stijlicoon voor veel mannen. De SPACE-collectie is gebaseerd op Joris’ fascinatie voor het onbekende. Hij heeft zijn liefde voor de ruimte in de nieuwe collectie van Björn Borg gestopt. Het resultaat: een stijlvolle en speelse (sport)kledinglijn die een verrijking is van de garderobe van iedere man.

Björn Borg

SPACE-collectie

De gloednieuwe SPACE-collectie bestaat uit een aantal items die jij op verschillende manieren kunt dragen. De kleuren zwart en beige voeren de toon in deze nieuwe collectie, uitermate geschikt voor deze tijd van het jaar.

De hoodie is het meest opvallende en unieke item uit de collectie. Met een ruimteschip op de borst geborduurd en een uniek groot logo op de rug is dit erg kenmerkend van de collectie. Gemakkelijk te combineren met al jouw kledingstukken dit najaar.

Björn Borg Björn Borg

Mocht jij jezelf willen stylen in de Joris van Velzen x Björn Borg sport en lifestyle-collectie, dan zijn er genoeg items om uit te kiezen. Uiteraard zijn de Björn Borg onderbroeken ook weer meegenomen in deze unieke collectie.