Food & Drinks

Met deze draagbare biertap gaat je bier overal waar jij gaat

Deze ”Bad Boy” is voor de bier liefhebbers, voor mensen die in de lente naar het park gaan en in de zomer de zee opzoeken. Ben jij zo iemand? Dan is dit echt iets voor jou! ManCan is namelijk een draagbare biertap die geschikt is voor ieder moment van de dag. Hij wordt geleverd met een flexibele slang en een Machismo Tap systeem, speciaal ontworpen voor de ManCan. Dit maakt het apparaat tot een de meest waardevolle drinkbuddy’s die je kunt hebben.

Hoe het werkt

De ManCan gemaakt van roestvrijstaal, kan tot wel 128oz (bijna 4 liter) bier koel houden. Met dank aan het toffe Perfect Pour 2-stage Regulator systeem, kun je eenvoudig een biertje tappen. Wanneer je vrienden ook wel van een biertje houden, dan is dat geen ramp, je kunt namelijk 8 pintjes uit de biertap halen.

Ben jij geïnteresseerd in deze ManCan, die voor de sterke drinker(s) onder ons bijna gelijkwaardig is aan een zuurstoftank? Kijk dan hier op de ManCan shop. Wist jij dat de bierprijs in Nederland de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen is?