Hebben jij en je maten nog een vriendenweekend of vrijgezellenfeest in het verschiet? Check dan zeker dit geniale hotel in Schotland. Want waar wij Schotland vooral kennen van het schitterende landschap, regenachtige weer – en ja natuurlijk WHISKY, draait het hier om bier. Want na de succesformule van hun eerste bierhotel in Ohio, wil men nu ook een hotel openen in eigen land. Het hoogtepunt van dit concept is dat gasten een heuse biertap op de kamer hebben. Sounds good, right?

Het leven wordt alsmaar beter, zeker wanneer je jouw volgende vriendenweekend maximaal kunt tappen op een hotelkamer met een eigen biertap!

Doghouse Hotel door Brewdog

De crowdfunding ronde voor eenzelfde soort bierhotel in Columbus, Ohio komt er nu dus ook een in Schotland. Het hotel waar het om gaat, moet naast de brouwerij komen en de naam Doghouse krijgen.

Tijdens een overnachting kan je vanuit je raam uitkijken over de brouwerij van Brewdog. De opening van het hotel in Aberdeenshire staat gepland voor 2019. Het hotel zal 26 kamers hebben die allemaal een biertap en een bierdouche bezitten. Het is een walhalla voor de bierliefhebber en bovendien is het Schotse landschap de moeite waard.

Bron: MAN MAN