Heb jij niet genoeg ruimte meer voor alle dikke mancave inspiraties die wij met je delen? Of slechts verhuisplannen om uiteenlopende redenen? Dan hebben we weer iets moois voor je gevonden! Lekker centraal in een topstad, aan het water en met een vleugje sentimentele waarde: deze voormalige bierbrouwerij is namelijk omgetoverd tot luxe woonhuis midden in het centrum van Utrecht:

Utrecht Bierbrouwerij Funda 2 Utrecht Bierbrouwerij Funda 3 Utrecht Bierbrouwerij Funda 4

Bierbrouwerij

Zie jij je jouw vrienden al uitnodigen aan de Oudegracht 369 H in Utrecht? Hoewel er, ondanks dat er genoeg ruimte voor is, geen bier meer wordt gebrouwen, kun je het hier natuurlijk wel perfect opmaken. Dit brouwhuis uit 1868 biedt met zijn oppervlakte 350 vierkante meter namelijk genoeg gelegenheid voor een heerlijke bruine rakker: op het terras aan het water, de unieke woonkamer of die noodzakelijke mancave – mocht je het met vrouwlief moeten delen!

Die vrienden kun je dan altijd nog laten crashen in een van de negen kamers, waarvan drie echt om in te slapen! Laat ze voortaan ook gewoon met het bootje komen, dan gebruik je die dubbele werfkelder aan de gracht ook nog eens! Neem de volgende foto’s nog maar eens goed in je op:

Utrecht Bierbrouwerij Funda 9 Utrecht Bierbrouwerij Funda 6 Utrecht Bierbrouwerij Funda 10

Funda

Zo, en dan nu tijd om je uit die droom te halen met wat zakelijk geneuzel! Ondanks dat we het jou, je vrienden of vriendin van harte gunnen, is de situatie gewoon zo dat Funda wellicht een klein beetje moeilijk zal doen voordat jij hier een feestje bouwt. De huizensite biedt dit pareltje namelijk aan voor een bedrag van maar liefst 1.850.000 eurootjes. Natuurlijk snappen we dat dit stekkie het vast en zeker allemaal waard zal zijn, maar desalniettemin betekent dit een heleboel biertjes brouwen, of laten staan..

Bron: Elle

Fotografie: Funda