Ja ja, de 15de week van het jaar heeft zich inmiddels aangediend en daarmee is het aftellen naar het weekend weer begonnen. Aangezien we de week aftrappen met 19 graden Celsius op het kwik beloofd het een mooie tijd. Het zou echter Nederland niet zijn als de temperatuur in de loop van de week behoorlijk keldert. In plaats van te zuchten en klagen blijven we iets optimistischer gestemd over de compensaties. Voor weinig kan er namelijk ook gewoon binnen gedronken worden! Wat ons brengt bij de bieraanbiedingen van week 15 in 2019.

Bieraanbiedingen Week 15

Speciaal voor jou en je maten volgt hieronder een fraaie selectie van de bekendste bieren en de laagste prijzen. Dan weet jij in ieder geval waar jij deze week terecht moet.

Bieraanbiedingen Hertog Jan

Bij Coop haal je 3 sixpacks van 0,33cl op voor een tientje! Ook het kratje van Hertog Jan Pilsener kost je hier deze week nog geen 10 euro. Bij de Gall&Gall betaal je een eurootje meer, voor 10,99 zijn ze van jou.

Bieraanbiedingen Week 15

Bieraanbiedingen Grolsch en Kornuit

De kratjes van Grolsch Premium Pilsener zijn deze week bij de Deen het goedkoopste. Voor een tientje heb je er al een! Bij Gall&Gall kosten ze je 10,49! Bij de Appie zal het eveneens dringen zijn deze week, de kratjes Grolsch en Kornuit zijn daar voor 10,49 euro op te halen!

Bieraanbiedingen Heineken

Bij de Plus haal jij je kratje Heineken voor €10,99. Dit is geen tientje, maar met een mooie 35% korting bespaar je toch mooi 6 eurootjes!

Bieraanbiedingen Week 15

Bieraanbiedingen Amstel en Brand

Bij de Dirk kun je deze week een kratje van Brand of Amstel ophalen voor een tientje! Appie heeft de bonussticker van 30% op de sixpackblikken van Amstel (Radler, 0.0) en Brand geplakt. Aankomend weekend houdt Aldi een Weekendacties, waardoor een 6pack mee te grissen is voor 2,79 euro. Ook de Hoogvliet doet mee om de prijzen, voor €9,49 haal jij hier een kratje Amstel op.

Bieraanbiedingen Speciaal

De halve liters van Palm Spéciale zijn deze week voor 0,94 euro (25% korting). De halve liters Amstel Blond zijn deze week voor 0,49 euro (25% korting) op te halen bij Albert Heijn. Op de Hertog Jan Lentebock pak je deze week 20% korting, voor €0,95 heb jij een flesje van 30cl