Wil jij twee jaar lekker roadtrippen door de Verenigde Staten en langs leuke bierbrouwerijen gaan? Dan staat er een perfecte vacature voor je online. Er is namelijk een bedrijf dat op zoek is naar iemand die twee jaar lang met een camper rond wil rijden en bier wil proeven. Deze bier roadtrip vacature is dé droombaan van iedere bierliefhebber.

Bierliefhebber

De onderneming Harvest Hosts zoekt een ‘AleBlazer’. Met deze term wordt het volgende bedoeld: een persoon die twee jaar lang in een camper wil rondrijden om kleine brouwerijen in de Verenigde Staten te bezoeken. Heb je toevallig ooit van Harvest Hosts gehoord? Het is een bedrijf dat lijkt op Airbnb, maar dan gefocust is op onder andere brouwerijen, boerderijen en wijngaarden. In het Italiaans wordt zoiets ook wel een agriturismo genoemd. Zie jij deze bier roadtrip vacature wel zitten? Lees dan gauw verder.

bier roadtrip vacature

Achterliggende gedachte achter bier roadtrip vacature

Het doel van de ‘AleBlazer’ is om elke dag een locatie te bezoeken en daar een verslagje te maken van je ervaring. Je moet bijvoorbeeld beschrijven hoe de brouwsels zijn en hoe de sfeer is. In totaal zijn er ruim vijfhonderd brouwerijen die deelnemen aan deze roadtrip. Per dag krijg je 50 euro, dat klinkt weinig. En dat is het misschien ook wel. Echter, je krijgt wel het bier drinken en het reizen met de camper vergoed. Je moet het dus zeker niet voor het geld doen, maar voor de ervaring. Om kans te maken op deze baan dien je minimaal 21 jaar oud te zijn. Het is ook wel handig om al een beetje getraind te zijn en een lever te hebben die hierop is voorbereid. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs.