Food & Drinks

De Chill-Can biedt de garantie voor eeuwig koud bier in de toekomst

Bier Koud Chill-Can

Nu de zomer met de dag dichterbij komt, wordt het bier steeds lekkerder, maar dan moet het wel koud blijven! Dankzij het slimme ontwerp van de Chill-Can is het pislauwe wanhoopsbiertje alleen nog iets waar we het vroeger over hadden!

Watch on YouTube

Chill-Can

In theorie is het mogelijk om een biertje van je zwetende opslagplank te pakken en deze middels de innovatie in slechts één twist dorstlessend koud te maken! De vloeistof koelt direct tot 30 graden af wanneer er aan de bodem van het blik gedraaid wordt, een bus CO2 breekt dan namelijk in het midden van het blik open.

Als we eerdere video’s uit 2013 buiten beschouwing laten hebben het hier serieus over de grootste drankgamechanger sinds het blikje zelf! Vooralsnog beperkt het 24 cl blikje zich tot Los Angeles, maar we kunnen ons voorstellen dat de bierwereld straks flinke technologische stappen maakt als het de smaak te pakken heeft! Volgend jaar wordt verwacht dat het biertje in ieder geval de andere staten van Amerika bereikt!

Bron: HiConsumption