De winter is in volle gang en de zomer lijkt verder weg dan ooit. Misschien dat jij dit jaar al een hele leipe vakantie hebt gehad, maar misschien heb jij je vakantiedagen lekker opgespaard om buiten het hoogseizoen even lekker optimaal te genieten. Voor die mensen – en de andere natuurlijk – hebben we een heerlijk betaalbaar vakantieoord gevonden.

Betaalbaar vakantieoord

Als het komt op geld, dan zijn wij Nederlanders liever zuinig dan dat we er maar mee strooien. Wat betreft vakanties zoeken we dan ook altijd de vakantiedeals ertussen uit. Voor wie liever naar een luxe vakantieoord gaat moet vaak altijd diep in zijn zak graaien en de halve wereld overvliegen. Gelukkig is dat allemaal niet van toepassing bij het vijfsterren-resort Stella Island Luxury Resort & Spa. Dan denk je al gauw dat het op de Malediven ligt, maar niks is minder waar. Dit resort is namelijk gevestigd op het eiland Kreta. Één ding is zeker: na het zien van deze foto’s wil je op vakantie naar Griekenland.

betaalbaar vakantieoord 11 betaalbaar vakantieoord 12 betaalbaar vakantieoord 8 betaalbaar vakantieoord betaalbaar vakantieoord 9

Stella Island Luxury Resort & Spa

Wie nu meteen dacht ‘ah gadverdamme, dat zit zeker vol met schaterende en huilende kinderen’, zit bij het verkeerde eind! Ondanks dat het een betaalbaar vakantieoord is heeft het niks weg van een middelmatig resort. Kinderen zijn namelijk niet welkom! Het is een adult-only resort. Zo kun je dus echt even prima tot rust komen. Mocht het water rondom de verblijven niet genoeg voor je zijn dan zit het strand slechts op 500 meter van het resort! Je kan ook voor een vrij betaalbare prijs het resort bezoeken. Voor 526 euro per persoon kan je namelijk al inclusief vlucht en transfers hier een paar dagen verblijven. Let wel op deze prijs is gebaseerd voor mei 2020, maar neem gerust een kijkje naar andere data, misschien dat jouw oog een scherpere deal dan ons spot!

betaalbaar vakantieoord 1 betaalbaar vakantieoord 6 betaalbaar vakantieoord 7 betaalbaar vakantieoord 2 betaalbaar vakantieoord 5 betaalbaar vakantieoord 4 betaalbaar vakantieoord 3

Bron: AXED