Ouder worden vindt niemand leuk. Toch moeten we eraan geloven. Vanaf je 21e verjaardag zijn er namelijk weinig verjaardagen waar je echt naar uitkijkt, tenzij je het leuk vindt om de mijlpaal van 30 te halen. Maar volgens online platform Happify, die onderzoek deed naar de vraag: wanneer hebben mensen de beste seks van hun leven? Is het antwoord, op de leeftijd van 46 jaar!

Het onderzoek

Ook bracht het onderzoek een aantal andere interessante sex feiten naar buiten. Koppels die een keer per week seks hebben zijn het gelukkigst. Verder kwam naar voren dat de single en getrouwde man of vrouw ongeveer twee tot drie keer per maand seks heeft. Voor de hand liggend bleek dat oudere koppels die regelmatig sex hebben gelukkiger zijn dan koppels die dit niet hebben.

Als laatste blijkt uit het onderzoek dat 50% van de koppels de beste seks heeft met hun huidige partner. Mocht je dus bijna 46 jaar oud worden, weet goed welke partner je kiest. Kans is namelijk groot dat je daarmee de beste vrijpartij van je leven kan ervaren.