Britse man wint tonnen met krankzinnige voetbalbet

bet

Met slechts 2 pond (omgerekend 2,36 euro) een astronomisch bedrag bij elkaar gokken – het is de droom van elke better. Een man uit Engeland overkwam het. Met een inzet van slechts twee pond pakte hij met zijn bet uiteindelijk meer dan een half miljoen pond (zo’n 607.000 euro).

Krankzinnige bet op achttien voetbalwedstrijden

De Brit zette 2 pond in op achttien voetbalwedstrijden. Zo’n bet is normaal gesproken volledig kansloos. Niets bleek minder waar en alles zat mee. Dat daadwerkelijk alles goed ging voor de gokker bleek uit het feit dat vier wedstrijden in zijn voordeel werden beslist door doelpunten in blessuretijd, waaronder twee duels in de 95ste minuut. Zelfs bij Spanje-Albanië ging het nog bijna mis.

A @Ladbrokes customer turned £2 into £505,984.88 yesterday, correctly predicting EIGHTEEN football results.

Their acca included:

2x 95th minute winners
1x 92nd minute winner
1x 90th minute winner

Without a doubt the best bet I’ve ever seen.

— Alex Apati (@LadsAlex) March 27, 2022

Dani Olmo onder andere de held voor Britse better

Spanje speelde de eerste oefenwedstrijd met het oog op het WK voetbal van komend najaar in het stadion van Espanyol tegen Albanië. Spanje had continu de bal, maar scoren lukte pas een kwartier voor tijd. Ferran Torres opende in de 75e minuut de score. Daarmee leek de winst uiteindelijk toch binnen, maar vijf minuten voor tijd maakte Albanië gelijk. Gelukkig voor de gokker besliste Dani Olmo het duel in de 90e minuut met 2-1. Daarnaast was het ook nog spannend bij de wedstrijden  Oldham Atheletic-Mansfield Town en Colchester-Tranmere. De buit van zijn bet was pas echt binnen toen Mauritanië van Mozambique won.

View post on Twitter

Hoeveel won de Britse better uiteindelijk?

Door onder andere de late goal van Dani Olmo kon de gokker zich ongelofelijk rijk rekenen. De man zette dus 2 pond in op achttien wedstrijden en harkte tot zijn grote verbazing maar liefst 506.000 pond (zo’n 607.000 euro) binnen. Onlangs won een Nederlandse better astronomisch bedrag met een voetbalbet. Hij verdiende met twaalf wedstrijden meer dan de Minister-President jaarlijks.

Bron: Sportnieuws.