Het internet is in de ban van Belgisch sprinttalent Rani Rosius. Ze is niet alleen bloedsnel, maar ook nog eens bloedmooi.

Onwijs knappe Rani Rosius

De naam Rani Rosius moet je goed onthouden. Want je gaat nog veel van haar horen in de toekomst. Het Belgische sprint talent veroverde dit jaar al zilver op de 100 meter op het EK atletiek. En hier gaan nog veel meer titels bijkomen. Daarbij is ze ook nog eens bloedmooi

Snelheidsduivel ten voeten uit

Ook al is de topsportster nog maar 21 jaar oud, ze heeft nu al een flinke carrière als sprinter. Haar persoonlijk record is namelijk op dit moment 11″33 op de 100 meter – bloedsnel én bloedmooi, wat wil je nog meer? Het Belgische record staat op dit moment op de naam van Kim Gevaert. Zij heeft een tijd van 11″04. Omdat Rani nog zo jong is, zou het zomaar eens kunnen zijn dat ze het record nog wel op haar eigen naam gaat zetten.

Nóg sneller

België is op dit moment in de ban van dit sprinttalent. Er is een mooie rapportage over haar gemaakt door Sportweekend. Daarin vertelt ze: “Ik weet wel dat ik op veel vlakken nog marge heb, veel stukjes kunnen nog beter: reactietijd, start, paslengte, voeding, …. Er is nog werk aan de winkel, maar ik heb ook nog veel tijd.”

Video gaat viral

Het internet raakt ook niet uitgepraat over deze Belgische schone. Onlangs dook namelijk een video op van een hardloopwedstrijd van Rani Rosius. Daarin is haar welgevormde bilpartij goed te zien:

Daarnaast schittert Rani Rosius op werkelijk elke foto op haar Instagram-profiel. Wij hebben de mooiste voor je uitgezocht:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rani Rosius (@ranirosius)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rani Rosius (@ranirosius)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rani Rosius (@ranirosius)

Rani Rosius is niet de enige knappe atlete waar iedereen van in de ban is. Wat dacht je bijvoorbeeld van de knappe verspringster Tara Davis?