Hoe vaak heb jij er wel niet van gedroomd om een keer de jackpot te winnen? Wij in ieder geval vaak genoeg! Hoe klein de kans ook is blijven we toch altijd meespelen, want wie weet ben je wel die geluksvogel. Een Belg kreeg het in ieder geval wel voor elkaar om in één slag rijk te worden, maar je zult het nooit geloven… Hij was namelijk niet de enige die de jackpot heeft gewonnnen.

Belg wint jackpot

Volgens Het Nieuwsblad is de identiteit van de winnaar nog niet bekend gemaakt, maar de beste man wist in ieder geval afgelopen dinsdagavond de jackpot binnen te slepen. Hij had 5 cijfers en 2 sterren aangekruist en dat waren de geluksgetallen voor de EuroMillions loterij. Met de cijfers 7, 19, 20, 28 en 29 plus de sterren 1 en 5 wist hij een som van 65 miljoen euro binnen te slepen. Hoe bizar het ook klinkt was de Belg niet de enige die deze getallen goed gokte. Een Fransman heeft namelijk exact dezelfde getallen aangekruist, waardoor de twee mannen de 65 miljoen euro nu met elkaar moeten delen. Denk je de jackpot te winnen, moet je hem alsnog delen. Dat is wat zeg! Al moeten wel zeggen dat 32,5 miljoen euro de neus ook zeker niet verkeerd is voor het aankruisen van 7 getallen.

EuroMillions

EuroMillions is in ons kikkerlandje natuurlijk vrij onbekend, tenzij je aan de Belgische grens woont. De man is in ieder geval de eerste jackpotwinnaar van het jaar. Alhoewel 65 miljoen euro een immens bedrag is, is er vorig jaar een nog groter bedrag gewonnen. De Belgische krant laat namelijk weten dat er vorig jaar een jackpot van 107 miljoen euro werd gewonnen door een Belg. Die hoefde hij toen gelukkig niet te delen!