Inmiddels staat Behind Her Eyes alweer een tijdje op Netflix. De mini-serie laat ongetwijfeld een blijvende indruk achter als je hem hebt gezien. Dit zijn 5 redenen waarom jij de serie een kans moet geven.

Dit is waarom je Behind Her Eyes op Netflix moet kijken

Soms voelt het alsof er bijna dagelijks nieuwe series aan Netflix worden toegevoegd. Ons hoor je niet klagen, maar soms kan je een serie zomaar over het hoofd zien. Behind Her Eyes is een absolute aanrader. Van het plot tot de cast: dit is waarom jij de serie moet bingen.

1. Spannend plot

Het plot van Behind Her Eyes gaat over de alleenstaande moeder Louise, haar baas David, en diens vrouw Adele. Wanneer Louise een affaire begint met David én bevriend raakt met Adele, raakt haar leven al gauw met dat van het koppel versmolten. Het duurt niet lang voordat Louise erachter komt dat de twee bepaalde zaken verbergen. Zal ze nog kunnen ontsnappen uit het web van intrige en geheimen?

2. Dochter muzieklegende in de hoofdrol

De cast van de serie is niet héél erg bekend, maar toch hebben deze Britse castleden in de nodige producties gespeeld. Dat niet alleen: één van de hoofdrollen wordt zelfs vertolkt door de dochter van een beroemde muzikant. We hebben het hier over Eve Dawson, die de rol van Adele op zich neemt. Eve is de dochter van niemand minder dan Bono.

behind her eyes

3. Gestoorde plottwist aan het einde

Zonder al te veel prijs te geven over het einde van Behind Her Eyes kunnen we wel met zekerheid zeggen dat de serie tot het einde verrassend en zelfs tamelijk bizar blijft. Denk jij te weten hoe de serie afloopt, dan zal je waarschijnlijk al gauw op het verkeerde been worden gezet. Dat maakt de serie leuk tot het einde.

Behind Her Eyes

4. Mini-serie

Dat einde van de serie heb je al gauw bereikt. De mini-serie bestaat namelijk slechts uit 6 afleveringen. Perfect als jij niet aan een serie wil beginnen met 6 seizoenen en 100 afleveringen, maar gewoon een geschikte mini-serie zoekt om in 2 à 3 dagen uit te kijken.

5. Britse serie

Behind Her Eyes is een Britse serie. Dat betekent dat we kennis maken met een Britse cast die we waarschijnlijk minder goed kennen dan de bekende Hollywood-gezichten. Hierdoor worden we meteen een stuk meer meegenomen in het verhaal. Ben jij fan van Britse series? Check dan onze lijst met 5 Britse series op Netflix om te kijken.

Behind Her Eyes heeft een IMDb-score van een 7.2 en kijk je op Netflix.