De Amerikanen hebben het weer voor elkaar! Soms worden er IndieGoGo’tjes verzonnen die hun campagnedoel compleet voorbijschieten – initiatieven zoals de BeerGater! Het zou zomaar eens kunnen zijn dat dit puur door de bier komt, wat nog altijd de #1 drank in Amerika is.

De BeerGater is eigenlijk niks anders dan een tap zonder tap. Mocht je het doordenkertje niet helemaal snappen, laat de intro het dan perfect visualiseren, en lees verder:

BeerGater

Zoals je ziet is het gebruik van de BeerGater goddelijk eenvoudig, ervan uitgaande dat je al wel een koelbox hebt: Na het openen van de drank giet je deze in de twee tanks (goed voor ruim 11 Liter)! Wanneer je dit gevuld hebt kun je je koeler vullen met ijs en de kraanlijnen aan je koeler bevestigen. De BeerGater zal vervolgens CO2 gebruiken om de drank onder druk te zetten. Zodra dat is ingesteld, hoef je alleen maar de koeler aan te sluiten en een koude in te schenken!

IndieGoGo

Er zijn nog negen dagen over in de IndieGoGo-campagne, maar je kunt jezelf er nu al van eentje verzekeren met een pre-order. Naar verwachting worden ze pas in november verzonden, maar dit kan het type langetermijninvestering zijn waar jij je portemonnee voor leegstort..