Je zult denken dat het gemiddelde aantal bedpartners bij een man aardig hoog ligt. Maar niets blijkt minder waar. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de gemiddelde Nederlandse man slechts twee handen nodig heeft om het aantal bedpartners op te kunnen tellen.

Een uitgebreid onderzoek

Een onderzoekscentrum genaamd Manuel, heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar het aantal bedpartners van de gemiddelde man. Dus ook het aantal bedpartners van een Nederlandse man. Ze onderzochten daarvoor data uit 35 verschillende landen en kwamen wel op hele opvallende conclusies. Als we het wereldwijd bekijken verliest de man zijn maagdelijkheid tussen zijn zeventiende en achttiende levensjaar. De IJslanders zijn daarin wel erg vroege vogels. In IJsland gaan de mannen van rond de 15 al voor het eerst met iemand naar bed.

bedpartners Nederlandse man

Op plek nummero 1 van alle landen die zijn onderzocht op het aantal bedpartners staat Turkije. Daarna volgen Australië en Nieuw Zeeland. De cultuur is daar blijkbaar iets losser en de gemiddelde man heeft in heel zijn leven geslachtsgemeenschap met zo’n dertien verschillende vrouwen. De heren uit China en India zijn juist het tegenovergestelde. Zij doen het een stuk rustiger aan met ‘slechts’ drie bedpartners in hun leven. Let wel, deze cijfers zijn gemiddeld genomen natuurlijk.

Hoeveel bedpartners heeft een Nederlandse man gemiddeld?

Nederland staat op plek 26 met gemiddeld zeven bedpartners per man. In tegenstelling van het beeld wat weleens gecreëerd wordt onder de Nederlandse mannen, valt dit aantal eigenlijk ontzettend mee. Waar in Nederland mannen gemiddeld met zeven mensen het bed hebben gedeeld ligt dat bij onze Oosterburen met zo’n zes bedpartners een stuk lager. Fransen daarentegen duiken met gemiddeld één bedpartner meer onder de lakens wat neerkomt op een gemiddelde van acht bedpartners. Onze Zuiderburen, de Belgen, staan niet in de grafiek. De West-Europese landen staan vrij laag op de lijst. De Italiaanse mannen staan daarentegen wel op plek 9, maar verder valt het reuze mee. Waarschijnlijk zijn we allemaal toch wat preutser dan we zelf denken.

Onderzoek wijst uit: zoveel bedpartners heeft een Nederlandse man gemiddeld