Na een lange tijd fanatiek gamen kan het soms zijn dat je handen wat stijf gaan voelen. Je moet tijdens de game namelijk zoveel inspanningen leveren dat je je handen als het ware verkrampt. In Japan wordt er nu een gadget verkocht die je handen masseert na een potje gamen. Hierdoor heb je nooit meer spierpijn of last van verkrampingen.

‘Bauhütte Hand Massager’

Het Japanse Bauhütte komt nu met dé gadget voor iedere gamer. De ‘Bauhütte Hand Massager’ masseert je hand na een intensief potje gamen. Bauhütte staat bekend om het uitvinden van excentrieke gadgets voor gamers. Zo kwamen ze onlangs nog met het ‘Gaming Mattress‘, een bed waarin je de hele dag in kunt blijven liggen om te gamen, geniaal!

Geef je handen de verzorging die ze nodig hebben

De Hand Massager is eigenlijk een soort kastje waarin je je hand kunt leggen. Iedere vinger heeft een eigen bedje om plaats in te nemen. Ook de handpalm past in de behuizing. Vervolgens begint het apparaat met het masseren van je hand om je weer helemaal klaar te maken voor het volgende potje.

Twee verschillende standen in te stellen naar eigen smaak

Het is een knap staaltje uitvindingswerk, want de Hand Massager heeft twee verschillende standen: één voor de hele hand en eentje alleen voor de vingers. Iedere stand heeft vervolgens ook nog drie intensiteitsniveaus waardoor je helemaal zelf kunt kiezen wat je het fijnst vindt.

De Hand Massager is nu alleen nog maar in Japan verkrijgbaar

Helaas is het apparaat alleen in Japan te koop. Na flink wat vertalingswerk zijn we erachter gekomen dat de Hand Massager van Bauhütte omgerekend 130 euro kost. Je moet dat maar net over hebben voor een stel ontspannen handen. Wie weet, zien we deze uitvinding binnenkort ook in Nederland. Wat denk jij?

Foto: Bauhütte