Entertainment

Deze waanzinnige artiesten moet jij sowieso checken tijdens Awakenings Summer 2024

Awakenings Summer

Het festivalseizoen is inmiddels in volle gang, en onze agenda is al helemaal vrijgemaakt voor het weekend van 5, 6 en 7 juli dit jaar. Dan staat namelijk het waanzinnige Awakenings Summer in het Brabantse Hilvarenbeek op het programma. Dat belooft zoals elk jaar weer een absoluut spektakel te worden, als we de line-up en de lijst met activiteiten even bekijken. We zetten het voor je op een rij.

Op 5, 6 en 7 juli is het weer tijd voor Awakenings Summer!

Awakenings organiseert al meer dan 25 jaar techno-evenementen. De beroemde Gashouder was de eerste plek waar in 1997 een legendarische Awakenings techno-avond werd gehouden. Sindsdien staan ​​de enorme producties wereldwijd bekend als de beste die er is. Met meer dan 300.000 bezoekers per jaar heeft Awakenings laten zien dat het keer op keer de ultieme techno-ervaring biedt, zoals niemand anders dat kan. Op 5, 6 en 7 juli herhalen ze dat kunstje opnieuw, als Hilvarenbeek en omstreken grandioos op zijn kop worden gezet. Dit iconische festival, compleet met camping en nachtprogramma, is het hoogtepunt van de zomer en biedt een ongeëvenaarde mix van muziek, kunst en activiteiten.

View post on Instagram
 

Het festival legt dit jaar de nadruk op krachtige artiestes die de line-up domineren. Onder de debutanten vinden we namen als Honey Dijon, die bekend staat om haar energieke sets en unieke stijl, en Mha Iri, die de dansvloeren in vuur en vlam zal zetten. Giorgia Angiuli brengt haar betoverende live performances, terwijl Adriana Lopez samen met Oscar Mulero een onvergetelijke b2b-set zal neerzetten. Andere veelbelovende debutanten zijn onder andere Airrica, Fleur Shore, DJ Gigola, LOVEFOXY, Chloé Caillet, Sally C, Yazzus, Lucia Lu, Honeyluv, Hemka, Parkerstrange, Rozie, Morgan en DAF. Deze artiesten brengen een frisse wind naar het festival en zullen ongetwijfeld hun stempel drukken op Awakenings Summer.

Bekende gezichten

Bekende gezichten en vrienden van Awakenings keren ook terug om het publiek opnieuw te betoveren. Amelie Lens, ANNA, Nina Kraviz en Anfisa Letyago staan garant voor spectaculaire sets. Ellen Allien, Cera Khin, Estella Boersma, Elli Acula en Fatima Haji voegen daar hun unieke flair aan toe. Paula Temple, Clara Cuvé, Adiel, Anetha, Indira Paganotto, Shinedoe, Deborah De Luca, 8Kays, Miss Monique en tINI zijn ook van de partij en zorgen ervoor dat er continu een geweldige vibe heerst. Daarnaast zullen lokale talenten zoals Grace Dahl, Carmen Lisa, Nicky Elisabeth, MYRA, Bella, Rozie, Cincity en Locus Error laten zien wat de Nederlandse elektronische muziek scene te bieden heeft.

View post on Instagram
 

Na hun succes op het Awakenings Spring Festival 2023 zijn Adam Beyer & Joseph Capriati en Kölsch & Kevin de Vries terug om opnieuw de magie te herhalen. Bovendien debuteren artiesten zoals Nico Moreno, Mochakk, Vintage Culture, Barry Can’t Swim, DJ Heartstring, Partyboi69, Funk Tribu en DJ Gigola, wat zorgt voor een frisse en opwindende muzikale ervaring. Dit jaar wordt ook het 25-jarig jubileum van Rødhåd en Umek op Awakenings gevierd. Voor Umek is dit extra bijzonder, aangezien hij sinds 2009 niet meer op het festival heeft gestaan. Fatima Hajji keert na vijf jaar terug en belooft wederom een fenomenale set.

Een wereld van kunst en activiteiten

Het festivalterrein is getransformeerd tot een visueel spektakel met kunstobjecten die speciaal voor Awakenings zijn ontwikkeld. Maar er is meer dan alleen muziek en kunst. De twee campings bieden een scala aan activiteiten en accommodaties die je festivalervaring compleet maken. Grand Camping is de gezelligste plek om te verblijven, met twee strandjes, een randprogramma en nachtprogramma. Hier vind je pre-set up tentjes, lodges, bungalows en vriendenvelden met elektriciteit, picknicktafels en partytenten. Voor degenen die liever zelf hun tent opzetten, is er volop ruimte om dat samen met vrienden te doen.

View post on Instagram
 

Relax Resort biedt een luxueuzere campingervaring met meer rust en comfort. Hier vind je luxe pre-set up tenten met bedden, elektriciteit en ontbijtservice, evenals lodges en bungalows. Beide campings bieden unieke activiteiten zoals vintage kleding verkoop, makeovers, kapper, glitter stations, massages en jeux de boules. DJ workshops door House of Beats geven je de kans om je eigen muziekvaardigheden te verbeteren. Op het eerste strandje kun je ontspannen in de chill-out area met Meller, een zonnebrillenmerk, terwijl het tweede strandje een sport- en healingprogramma biedt. Doe mee aan deephouse yoga, soundhealing, buddy bootcamp, HIIT, een cacao ceremonie en mind experiences. Exclusief op Relax Resort geniet je van wellnessfaciliteiten, massages en make-overs.

Oftewel, verzamel je vrienden, pak je dansschoenen en bereid je voor op drie dagen vol muziek, kunst en onvergetelijke momenten. Awakenings Summer wacht op je! Bekijk hun site voor meer informatie.