De tijd tikt lekker door en we zijn nog maar zes dagen verwijdert tot de release van Avengers: Endgame. Het is een van de meest geanticipeerde films van 2019 en ter aanloop van de release bracht Marvel zojuist een nieuwe trailer uit ‘To the End’ en die warmt ons flink op voor het epische gevecht dat komen gaat.

Avengers: Endgame

Het is letterlijk afwachten totdat het moment eindelijk daar is en we kunnen genieten van de ontknoping van The Infinity Saga. Met de terugkeer van Thanos bereiden de superhelden Captain America, Thor, Iron Man, Black Widow en de Hulk zich voor op de meeste epische eindstrijd in de Marvel geschiedenis ooit. De overgebleven Avengers verzamelen zich weer als eenheid en nemen het schip van The Guardians of the Galaxy mee naar de ruimte om de Mad Titan te bevechten. Dat kregen we in ieder geval te weten na het bekijken van de vorige trailer en nu krijgen we een heel soort nieuwe trailer te zien. Neem hieronder maar een kijkje voor jezelf:

To the End

In de laatste officiële trailer van Avengers: Endgame To the End krijgen we beelden van voorgaande Marvel films te zien die te maken hebben met de Avengers. Zo zien we beelden van Iron Man uit 2008 tot de onlangs verschenen Captain Marvel, omringd met beelden van Endgame. Naar aanloop van de release worden wij als fans in ieder geval flink gehyped. 24 april zal de film eindelijk in de bioscoop draaien!