Een autocollectie waar je ‘u’ tegen zegt. We kunnen uit volle borst zeggen dat de oud pro-skiër Jon Olsson een goede smaak voor auto’s heeft. Hij heeft een voorliefde voor Audi’s en Lamborghini’s. Wij zijn jaloers! Hier doen we een greep autocollectie van Jon Olsson.

We doen een greep uit de bizarre autocollectie van Jon Olsson

Het is geen gewone autocollectie. Jon Olsson houdt ervan om zijn auto’s te pimpen. Daarom zien de auto’s er totaal verschillend uit. Een legerprint, volledig zwart/wit, grote reclameteksten, niets is hem te gek. Wat ook opvalt, zijn de vele dakkoffers. We kunnen gerust zeggen dat de ski-fanaat een heuse dakkoffer-fetish heeft. Waarschijnlijk bergt hij hier als zijn ski-benodigdheden in op. We gaan stap voor stap langs een paar dikke wagens uit de autocollectie van Jon Olsson. Deze man koopt aan de lopende band nieuwe supercars, dus zijn gehele autocollectie is bijna onmogelijk in beeld te brengen.

Lamborghini Gallardo

Hier zie je meteen de befaamde dakkoffer. Het plaatsen van een dakkoffer begon ooit als een grap, tegenwoordig zit er op bijna elke wagen uit de autocollectie van Jon Olsson een dakkoffer. Hij matcht perfect met het uiterlijk van de Lamborghini Gallardo.

autocollectie van Jon Olsson

Audi R8 Camo

Ook deze auto heeft een uniek uiterlijk, met bijpassende dakkoffer. Wat opvalt is dat de koffer mooi rust op de hoge achtervleugel van de luxe sportwagen. De zwart-witte kleuren passen erg goed op deze Audi R8 Camo.

autocollectie van Jon Olsson

Rebellion R2K

Misschien wel de opvallendste supercar uit de autocollectie van Jon Olsson. Je gelooft het niet, maar deze Rebellion R2K was ooit een Ultima GTR, alhoewel de body nu veel meer lijkt op een LMP2-auto. Deze auto zie je echter normaal alleen maar op de racebaan. De skiër heeft er een motor van de Lamborghini Gallardo in laten zetten, zodat hij straatlegaal is.

autocollectie van Jon Olsson

Rolls-Royce Wraith

Eén van de nieuwste aanwinsten van Jon Olsson is de Rolls-Royce Wraith. De man wordt steeds volwassener, daar hoort natuurlijk ook een volwassen auto bij. Hij heeft deze wagen zo opgevoerd, dat hij er burnouts in kan doen, zeer uniek.

autocollectie van Jon Olsson

Audi RS6-R

De nieuwste Audi RS6 van Jon Olsson is de RS6-R. Hij kondigt de auto op een hele dikke manier aan op zijn Instagram. In de beschrijving zegt hij dat dit de beste auto is die hij ooit in bezit heeft gehad. Dat zijn lovende woorden van iemand met zo’n megacollectie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jon Olsson Delér (@jonolsson1)

Lamborghini Murcielago LP 670 SV

We sluiten de autocollectie van Jon Olsson af met de Lamborghini Murcielago LP 670 SV. Deze zieke Lamborghini wilden we niet voor jullie achterhouden. Ben je nou benieuwd naar alle auto’s van de Youtuber? Scroll een beetje door de Instagram van Jon Olsson en je komt ze stuk voor stuk tegen. Je kijkt je ogen uit.

autocollectie van Jon Olsson