Dat de nieuw Audi e-tron GT er aan zit te komen hebben we al uitgebreid besproken, maar nu is ook de prijzen voor de nieuwe elektrische bolide onthuld.

De voorlopige prijs van de Audi e-tron GT

We vallen maar direct met de deur in huis: Audi heeft bekend gemaakt dat de voorlopige prijs van de e-tron GT 104.895 euro is. Dit is een vanaf prijs, ongetwijfeld zijn er nog talloze aanpassingen en persoonlijke voorkeuren bij te krijgen voor een extra centje. De ‘vanaf’ uitvoering is alsnog voorzien van alle gemakken. Vierwielaandrijving, 530 pk en een accu die je zo’n 487 kilometer ver brengt.

Om te vieren dat ze uitkomen heeft Audi ook nog bedacht om een Edition Zero uit te brengen tegen een prijs van 127.995 euro, wel krijg je dan 21-inch velgen, interieur verwarming en nog een hele boel andere extra’s zoals Bang & Olufsen speakers. Als je nog excentrieker en sportiever wil lijken met je Audi e-tron GT kan je voor dezelfde prijs (127.995 euro)de Competition uitvoering kiezen. Deze uitvoering geeft dus een extra sportief gevoel. Hij is voorzien van een zwart logo, ander meubilair en een paar kleine exterieur aanpassingen. Al maakt dit de performance niet beter. Als je betere performane wilt zul je moeten wachten op de Audi RS e-tron GT.

de voorlopige prijs van de e-tron GT

De e-tron GT

Met het uitbrengen van deze auto’s breekt er een nieuw elektrisch tijdperk aan voor Audi. De e-tron GT is zowel kracht en modern. De 0 naar 100 snelheid is 4.1 seconden in de ‘standaard’ uitvoering. Voor de voorlopige prijs van de e-tron GT krijg je naar onze mening wel waar voor je geld. Hij is volledig elektrisch, het interieur wordt gemaakt van gerecyclede materialen en je auto zit boordevol snufjes en digitale opties.

Ondanks dat het waar voor je geld is gaat het natuurlijk wel om een flink bedrag. Als je het geld hebt, waarom ook niet?

Nog niet uitgelezen? Wij hebben nog veel meer informatie over deze bolide.

De nieuw Audi e-tron GT