Pierre-Emerick Aubameyang, de razendsnelle spits van FC Barcelona, heeft nu wel een heel bijzondere aankoop gedaan. Naast dat hij vliegensvlug op het veld is, zie je die snelheid ook terug in zijn garage. Dit is de opvallende auto van Pierre-Emerick Aubameyang.

Racemonster van jewelste

De bijzondere bolide van Pierre is niets minder dan een Lamborghini Aventador. In deze auto bereikt hij de 100 km/u in 2,9 seconden en met een topsnelheid van 350 km/u is deze bak meer dan vlot te noemen. Dit allemaal komt door de 739 pk sterke 6,5 liter V12 die de achterin de auto van Pierre-Emerick Aubameyang ligt. 

Is de auto van Pierre-Emerick Aubameyang de enige in z’n soort?

Wat je betaalt voor dit monster? Voor zo’n 459.000 euro ben jij ook een trotse eigenaar van een Aventador, maar zeker nog niet dezelfde als Aubameyang rijdt. De spits uit Gabon heeft er namelijk wel een hele bijzondere wrap overheen laten plakken. 

De 33-jarige Barça-spits raakte snel uitgekeken op de gouden wrap van zijn Aventador en besloot voor een unieke styling te gaan. De Aventador heeft nu een wrap die je het best kunt vergelijken met een glimmende pokemon kaart of een ouderwetse CD. Hierdoor krijgt de auto van Pierre-Emerick Aubameyang een heel bijzonder effect waar ‘ie sowieso de aandacht mee trekt. Nu heeft de bolide precies dezelfde schittering als zijn Ferrari LaFerrari ter waarde van 2,5 miljoen euro! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TRACE Sport Stars (@tracesportstars)

Dit is nog maar het begin

Klaar is hij nog niet met zijn collectie zegt hij. Zijn doel is om een Pagani Zonda en een Koenigsegg aan zijn wagenpark toe te voegen. Dat staat erg mooi naast onder andere zijn Lamborghini’s en Ferrari’s, niet een collectie met alleen maar Italianen dus.