Cars & Bikes

Deze voormalige auto van Max Verstappen staat voor dik bedrag te koop in Nederland

auto Aston Martin DBS Superleggera Max Verstappen

Max Verstappen heeft een mooie collectie aan auto’s. Naast deze collectie wordt hij zo nu en dan getrakteerd op een mooie bedrijfsauto. In 2019/20 was Max Verstappen in het bezit van een prachtige Aston Martin DBS Superleggera. Deze voormalige auto van Max Verstappen staat nu te koop en kan dus binnenkort bij jou op de oprit staan!

Voormalige Aston Martin DBS Superleggera van Max Verstappen te koop

Een Ferrari Monza SP2, een Porsche 911, een Aston Martin Valkyrie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De autocollectie van Max Verstappen is om van te dromen. Maar de bedrijfsauto’s zijn ook niet onaardig. Bijna ieder jaar krijgt Max Verstappen weer een auto in bruikleen van (een sponsor van) Red Bull. In 2019 was dat Aston Martin. Het Britse automerk, wat nu een eigen F1-team heeft, was destijds één van de hoofdsponsors van Red Bull Racing en leverde de bedrijfsauto’s voor de coureurs. Over deze sublieme Aston Martin DBS Superleggera kon Max Verstappen zeker niet klagen!

Opvallend, maar boordevol klasse

De magnifieke auto van Max Verstappen straalt van binnen én buiten. De wagen valt op door de ‘Spicy Red’ look met een oranje gloed. Die in het oog springende kleur wordt gecombineerd met hoogglans zwarte accenten. Kortom: een lust voor het oog. De rode kleur komt in het interieur terug in de stiksels. Verder voert de donkerblauwe kleur ‘Blue Haze Metallic’ de boventoon aan de binnenkant. Dat ziet er meer dan keurig uit als je het ons vraagt.

Een pittig prijskaartje voor de prachtige auto van Max Verstappen

Zo’n prachtige wagen is natuurlijk niet voor een appel en een ei op te halen. De voormalige Aston Martin DBS Superleggera van Max Verstappen staat bij Kroymans te koop voor maar liefst 398.033 euro. Max heeft aardig wat kilometers afgelegd in deze bak. De teller staat namelijk op 12.020 kilometer. Heb jij nog een paar tonnetjes liggen? Dan hadden wij het wel geweten!

Foto’s: Kroymans.

 

Bron: Autoblog