Ja het is echt waar, hij kan van jou worden: de auto van Martien Meiland. Voor een niet al te grote prijs kan zijn wagen jouw nieuwe bolide worden.

De auto van Martien Meiland

Het gaat om een zwarte Mini One Cabrio. Het is een cabriolet uit het jaar 2008 met bijna anderhalve ton op de teller. Het is niet bepaald een sportwagen, maar heel verkeerd is het ook niet. Zijn ‘ex’ zoals Martien het noemt beschikt over een 1.6-liter motorblok die de bolide voorziet van een gehele 116 pk. Met een topsnelheid van net geen 200 km/u is de auto van Martien Meiland misschien geen racemonster, maar het doet wel zijn werk.

de auto van Martien Meiland

De zwarte Mini wordt weggedaan ondanks dat er niks aan mankeert. De auto functioneert namelijk perfect en schijnt erg comfortabel te zijn, als we Martien mogen geloven. Toch wordt de auto verkocht. Meneer Meiland heeft namelijk in Chateau Meiland uitgelegd dat hij wel een rijbewijs heeft, maar hij ziet het nut er niet van in om te rijden. Hij zit er liever gezellig naast en kijkt wat uit het raam. Ook geen verkeerde manier van reizen.

de auto van Martien Meiland

Goede deal voor een Mini

Als je de auto van Martien Meiland sowieso al wilde hebben wordt de deal toch nog een stuk leuker voor je. Je krijgt namelijk het “MAR-10” nummerbord erbij, en als kers op de taart komt Martien Meiland de auto hoogstpersoonlijk bij jou afleveren. Voordat je hem ontmoet en de auto krijgt kost het je wel 7.450 euro. best een prima prijs toch?

Voor de familie Meiland breekt er in ieder geval een nieuw tijdperk aan; een nieuw huis, een dochter die vertrekt en nu dus blijkbaar ook afstand van hun auto. Welke nieuwe wagen hier voor in de plaats komt is nog onbekend.