Cars & Bikes

In deze SUV scheurt Alfred Schreuder naar Brugge

auto van Alfred schreuder

Alfred Schreuder is na zijn ontslag bij Ajax ready om terug te gaan bij zijn oude club Club Brugge. Volgens Belgische media wordt de huidige trainer vrijwel zeker ontslagen na de Champions League-nederlaag van 5-1 tegen Benfica. Naar verluidt heeft Alfred Schreuder goede papieren om weer bij zijn oude club terug te keren. Zal Alfred Schreuder al in de auto zitten om naar Brugge te sjezen?

Roerige tijd voor Alfred Schreuder

Alfred Schreuder was dit seizoen geen goed succes voor Ajax. De Amsterdamse club heeft na een serie wanprestaties besloten om hem te laten gaan. Schreuder is niet onbekend met sportieve dompers: Zo kende de geboren Barnevelder samen met Koeman een dramatisch seizoen bij FC Barcelona als assistent-trainer. Ook daar moest hij vroegtijdig inpakken. De trainer was niet al te succesvol in zijn momenten als trainer, maar met club Brugge heeft hij het wel voor elkaar gekregen. Met die club werd Schreuder zelfs kampioen. Zijn oude liefde, verkeert na een vernederende nederlaag van 5-1 in zwaar weer, en zoekt naar verluidt naar een nieuwe trainer. Alfred Schreuders naam wordt in de wandelgangen genoemd. Zal de auto van Alfred Schreuder al op de parkeerplaats van Club Brugge zijn gesignaleerd?

Mogelijke terugkeer bij Club Brugge

Alfred Schreuder wordt zoals we zeiden weer gelinkt aan een terugkeer naar de Belgische Pro League. Na een paar weken werkloost te zijn, staat de geboren Barnevelder open om verder te gaan als hoofdtrainer van zijn oude liefde Club Brugge. Nu Club Brugge er veel slechter ervoor staat dan het voorgaande seizoen, overweegt de club volgens Belgische media om hoofdtrainer Scott Parker te ontslaan. Parker heeft sinds zijn aanstelling op Oudjaarsdag maar twee van zijn twaalf wedstrijden gewonnen. Alfred Schreuder zou naar verluidt ready zijn om met zijn auto naar België te gaan om het team te herstellen.

View post on Instagram
 

Specificaties van de luxe auto van Alfred Schreuder

Alfred Schreuder rijdt niet zomaar in één of andere auto. We praten hier over de 2022 Mercedes-Benz GLC-Class SUV. Een luxe auto met veel opties. Met een 4 cilinder 2.0L Turbo Inline motor heeft de vierwieler een vermogen van 255 PK. Dankzij deze 255 PK schiet de SUV van 0 naar 100 km/u in 6,1 secondes. Niet alleen motorisch gezien is de Mercedes-Benz GLC-Class SUV een feest om in te rijden. Zo is het interieur bijzonder goed gefixt. Bij aankoop had Schreuder zelfs de keuze uit drie kleuren om de auto meer persoonlijkheid geven. Ook voor het exterieur zijn de mogelijkheden zijn de kleurenopties eindeloos. Met keuze uit twaalf kleuren is er veel keuze om de auto aan te passen. Schreuder is gegaan voor een in het oog springende grijs-zwart kleurencombinatie. De vanafprijs? Zo’n 41.500 euro